Mark Hofman
Mark Hofman Tech 25 apr 2019

T-Mobile abonnement met OnePlus toestel? Het kan binnenkort!

OnePlus weet al jaren succes te behalen in de smartphonemarkt. Dit heeft de producent voornamelijk te danken doordat het, voor een relatief lage prijs, uiterst goede smartphones biedt. Het enige probleem was alleen: je moest de toestellen altijd los kopen. Echter slaat het bedrijf, voor de allereerste keer, de handen ineen met een provider in Nederland. OnePlus toestel bij je nieuwe T-Mobile abonnement? Het wordt mogelijk! 

OnePlus start samenwerking met T-Mobile!

T-Mobile Nederland en OnePlus maken eindelijk datgeen mogelijk waar fans van de smartphones al jaren op wachten. De twee slaan de handen ineen waardoor de gloednieuwe ‘7’ toestellen toegankelijker worden voor het Nederlandse publiek. Voorheen waren de toestellen van het merk al immens populair, maar was het niet heel erg makkelijk om er eentje te halen. Het was wel mogelijk, maar je moest hem altijd direct kopen. Een abonnement afsluiten met een 6T, voor een bepaald bedrag per maand, was dus niet mogelijk. Gelukkig komt daar nu verandering in.

De samenwerking tussen T-Mobile Nederland en OnePlus is overigens best uniek te noemen. Nederland is namelijk het eerste Europese land waarbij dit gebeurt. Het populaire smartphone-merk is overigens wel elders in de wereld te verkrijgen in combinatie met een provider. In Amerika heeft het merk ook de handen ineen geslagen met T-Mobile. Dit werd afgelopen jaar bekend tijdens de lancering van de 6T.

Carl Pei, Co-founder van OnePlus, laat weten erg blij te zijn met de samenwerking. Volgens hem biedt de gerenommeerde operator een “state-of-the-art mobiele netwerk” en sluit dat perfect aan bij de premium toestellen van het merk. Iets waar Onno Rip, Consumentensales directeur T-Mobile, het meer dan eens mee is.

Voor OnePlus is Nederland overigens ook een uiterst goede keuze. Afgelopen jaar betrad het merk pas (officieel) de Nederlandse markt met als resultaat dat de verkoopvolume zo goed als verdubbeld werd. Tot op heden waren de smartphones alleen verkrijgbaar via de eigen website of Belsimpel, wat de samenwerking met T-Mobile dus uniek maakt.

Meer OnePlus?

Krijg je het warm van OnePlus? Dan is onze podcast “WantKast” misschien wel iets voor jou. Elke week bespreken Thomas en Mark het grootste nieuws van de afgelopen week. Daarbij hebben ze het ook regelmatig over de ontwikkelingen rondom OnePlus!

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
T-Mobile abonnement met OnePlus toestel? Het kan binnenkort!
Sluiten