Mark Hofman
Mark Hofman Black Friday 19 nov 2020

OnePlus stunt met Black Friday: dikke korting op een nieuwe smartphone

Black Friday staat voor de deur en dat betekent dat bedrijven binnenkort stunten met flinke korting. Iets waar smartphonefabrikant OnePlus ook zeker aan meedoet.

Het bedrijf maakt vandaag zijn Black Friday deals bekend. Vanaf 23 november is het mogelijk om je nieuwe smartphone met ruime korting op de kop te tikken.

OnePlus stunt met Black Friday

Vanaf volgende week gooit OnePlus Black Friday labels op drie verschillende smartphones. Het gaat om de OnePlus 8-serie, de Nord en de N-serie. Daarnaast zal het Chinese bedrijf ook korting hangen aan verschillende accessoires.

Op dit moment zijn de acties voor de OnePlus 8 en 8 Pro series bekend. Op de officiële website van het bedrijf zijn de volgende aanbiedingen te vinden van maandag 23 november tot en met donderdag 3 december:

  • €150 korting op de OnePlus 8 (8GB RAM + 128GB) | Gebruik de code BF2020
  • €100 korting op de OnePlus 8 (12GB RAM + 256GB) | Gebruik de code FRIDAY2020
  • €100 korting op de OnePlus 8 Pro | Gratis setje Bullet Wireless Z bij je aankoop

Naast de deals op de website zijn er ook aanbiedingen bij verkooppartners te vinden. Zo geven Belsimpel Coolblue, T-Mobile en Amazon bijvoorbeeld korting op de OnePlus 8 Pro, Nord en Nord N100. Deze acties zijn van vrijdag 20 november tot en met vrijdag 30 november te vinden.

OnePlus 8 Pro
Liggen ze dan (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Scoor de Blind Box

Op vrijdag 27 november komt OnePlus ook met een speciale actie. Op Black Friday zelf zal het bedrijf de hele dag 50% korting geven op verschillende accessoires. Daarnaast is er ook een speciale actie. OnePlus biedt zijn bezoekers de kans om twee keer op de dag een verrassingsbox te scoren. Deze box zit vol met speciale merchandise en is voor €9,99 te koop. De eerste batch is vanaf 11:00 uur verkrijgbaar en de tweede batch vanaf 14:00 uur.

Heb je interesse in meer Black Friday deals? WANT houdt je volgende de week de hele week op de hoogte van de meest recente acties. De beste deals scoren? Check dan zeker even deze link!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OnePlus stunt met Black Friday: dikke korting op een nieuwe smartphone
Sluiten