Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gadgets 13 jul 2020

Het is officieel: OnePlus introduceert zijn eerste true wireless oordopjes!

OnePlus maakt zicht klaar voor de lancering van de Nord. Op 21 juli onthult het bedrijf een gloednieuwe smartphone die, volgens het bedrijf zelf, betaalbaarder moet zijn dan de andere toestellen van het merk. Maar daar blijft het niet bij.

Vandaag maakt het bedrijf, door middel van een persbericht, bekend dat het volgende week ook de OnePlus Buds introduceert. Dat zijn de eerste true-wireless oordopjes van het merk. Eerder gingen er al geruchten over de komst ervan.

OnePlus introduceert de OnePlus Buds

In het persbericht is te lezen wat de gedachte achter de oordopjes zijn. De OnePlus Buds zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en hoge kwaliteit als doel. Dat deed het bedrijf overigens ook al met de Bullets Wireless, maar er zit een groot voordeel aan de nieuwe oortjes. De OnePlus Buds laten het draad achterwege en zijn dus volledig draadloos.

De OnePlus Buds zijn, zoals we van het bedrijf gewend zijn, gebaseerd op de behoefte van de community. Die is volgens Pete Lau, CEO van OnePlus, gericht op “de juiste combinatie van goede geluidskwaliteit, naadloze verbinding en een gebruiksvriendelijke ervaring”. Zo laat hij in het persbericht weten.

“Met de nieuwe OnePlus Buds breiden we ons portfolio uit van producten die onze gebruikers voorzien van een moeiteloze ervaring.”

Wat dat in de praktijk precies betekent is op dit moment nog niet bekend. De oortjes zien dus aanstaande woensdag het daglicht.

Nord

Op 21 juli heeft OnePlus een nieuw evenement op de planning staan. Daar wordt onder andere de nieuwe Nord serie aangekondigd. Deze serie bestaat uit smartphones die betaalbaarder zijn dan de huidige vlaggenschepen. In de toekomst moeten er meer toestellen verschijnen, maar de eerste smartphone wordt dus uit de doeken gedaan.

Dat doet het bedrijf door middel van een livestream. Eentje die volledig in AR te volgen is. Benieuwd naar de OnePlus Buds en de Nord? Check dan hier hoe je de livestream kan volgen volgende week!

Reageer op artikel:
Het is officieel: OnePlus introduceert zijn eerste true wireless oordopjes!
Sluiten