Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 16 mei 2018

OnePlus verrast met intuïtieve Bullets Wireless oordopjes

Vandaag is een spannende dag voor OnePlus. De smartphonemaker lanceert namelijk zijn langverwachte OnePlus 6, maar dat is niet het enige dat er aan de wereld onthuld wordt. OnePlus is ook nog bezig geweest met oordopjes en komt vandaag dus ook met de Bullets Wireless. Deze combineren de hoge standaard van de veelgeprezen Bullets V2 met het gemak van magnetisme.

Wachten op technologische ontwikkelingen

OnePlus begon twee jaar geleden al met het ontwikkelen van de Bullets Wireless, maar besloot te wachten met het uitbrengen van de oordopjes totdat de technologie de beste ervaring kon bieden aan hun gebruikers. Blijkbaar is 2018 het jaar dat de technologie zover is en Qualcomm aptX wordt gebruikt in combinatie met krachtige hardware om de best mogelijk audio ervaring te leveren.

OnePlus Bullets Wireless oordopjes

Licht en waterbestendig

Om lekker licht te blijven zijn de Bullets Wireless gemaakt van aluminium en om ze bestand te maken tegen alle weersomstandigheden hebben ze een siliconen coating gekregen. Je kunt dus gerust verder zingen in de regen met de oordopjes in. Je hoeft je verder ook geen zorgen te maken dat ze niet in je oren passen, want je krijgt er verschillende earbud tips en fins bij.

OnePlus Bullets Wireless

Snel opladen met OnePlus Fast Charge

Uiteraard heb je niks aan je oordopjes als ze leeg zijn en om ze snel weer op te laden wordt gebruik gemaakt van OnePlus‘s bekende Fast Charge technologie. Deze zorgt ervoor dat je binnen 10 minuten weer vijf uur lang kunt genieten van je muziek. Laad je ze helemaal op, dan kun je er acht uur weer tegenaan. Om de batterij extra lang mee te laten gaan, worden de Bullets Wireless automatisch uitgeschakeld als ze vijf minuten zijn losgekoppeld van je telefoon.

Bullets Wireless

Bullets Wireless magnetisch aan elkaar koppelen

De earbuds kun je aan elkaar koppelen door middel van magneten. Dit heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het ervoor dat ze niet verstrengeld raken. De magnetische functie kan echter ook gebruikt worden om bepaalde dingen automatisch uit te voeren. Zo wordt je muziek automatisch gepauzeerd als je de earbuds aan elkaar bundelt, Haal je ze weer van elkaar af om verder te luisteren, dan gaat je muziek gewoon weer vrolijk verder. Via een update wordt het in de toekomst ook mogelijk om oproepen op te nemen als je de earbuds van elkaar afhaalt.

OnePlus Bullets Wireless

Oordopjes met Google Assistant

Handig toch? Iets anders dat behoorlijk fijn is aan de oordopjes is dat Google Assistant in ze woont. Om de assistent op te roepen, kun je de middelste knop van de Bullets Wireless lang ingedrukt houden en meteen al je brandende vragen stellen. Waarschijnlijk heb je nu al zin om de oordopjes te bestellen, maar je zult helaas nog even moeten wachten. De oordopjes zijn beschikbaar vanaf eind juni op de OnePlus website en komen met een prijskaartje van 79 euro.

OnePlus Bullets Wireless oordopjes

Hoewel muziek fijn is om naar te luisteren, kan het tegenwoordig helaas ook gevaarlijk zijn als je een slimme assistent tot je beschikking hebt, zoals Alexa, Google Assistant of Siri. Het is wetenschappers namelijk gelukt om ze via muziek geheime opdrachten te geven.

Reageer op artikel:
OnePlus verrast met intuïtieve Bullets Wireless oordopjes
Sluiten