OnePlus bevestigt komst nieuwe Bullets Wireless oortjes

OnePlus laat van zich horen deze week. Waar gisteren draadloos opladen voor de nieuwe smartphones aangekondigd werd, richt het bedrijf zich nu op audio. Het Chinese bedrijf bevestigt de komst van nieuwe Bullets Wireless oortjes.

Het gaat uiteraard om de opvolger van de huidig Bullet Wireless oortjes. Wat voor specificaties er precies mee gepaard gaan is op dit moment nog niet duidelijk. Al hebben leaks en geruchten ons de laatste tijd wel een aardig beeld gegeven.

Nieuwe OnePlus Bullet Wireless

Er werd vorige week uitvoerig besproken dat OnePlus bezig zou zijn et nieuwe Bullets Wireless oortjes. De geruchten en leaks wisten vervolgens te wijzen op oortjes die zich richten op snellaad-technologieën. Nu zijn de komst van “volledig nieuwe” Bullet Wireless oortjes officieel, gezien OnePlus de informatie deelt op Twitter.

Zoals via bovenstaande tweet te lezen is, richt OnePlus zich inderdaad op snelladen. Zo wordt duidelijk dat de oortjes binnen tien minuten opladen al klaar zijn voor 10 uur aan playback. Daarnaast is er ook een link te vinden naar de livestream, die OnePlus op 14 april 2020 op de planning staat. Tijdens dit evenement worden ook de nieuwe OnePlus 8 smartphones aangekondigd.

De geruchten en leaks tot nu toe

Meer dan bovenstaande informatie maakt OnePlus zelf dus niet bekend. Wel weet betrouwbare leaker Ishan Agarwal met meer informatie te komen. Althans, dat wist hij al eerder. Zo was hij de persoon die de komst van de oortjes voorspelde en de naam Bullets Wireless Z eraan koppelde. Ook had hij het over de tien uur playback die je hebt na tien minuten laden. Daar stopt de informatie van Agarwal overigens niet. Zo meldt hij dat we een totale playback tijd van 20 uur kunnen verwachten van de nieuwe oortjes.

Ook Evan Blass, een bekende naam op het gebied van geruchten en leaks, komt met informatie over de OnePlus Bullets Wireless Z. Zo meldt hij bijvoorbeeld, door middel van een foto, dat deze in vier verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Hoe duur de oortjes precies zullen worden en wat ze allemaal te bieden hebben, krijgen we op 14 april waarschijnlijk te horen.

Reageer op artikel:
OnePlus bevestigt komst nieuwe Bullets Wireless oortjes
Sluiten