OnePlus werkt mogelijk met de Bullets Wireless Z aan Bluetooth-oortjes

OnePlus is van plan binnenkort betaalbare oortjes met Bluetooth op de mark brengen. Althans, dat is als we Ishan Agarwal mogen geloven.

Hij heeft als lekker al eerder bewezen betrouwbaar te zijn als het gaat om het vroegtijdig uitbrengen van productinformatie. Volgens hem zou het Chinese bedrijf ook werken aan een draadloze lader die de OnePlus 8 Pro met een vermogen van 30W draadloos kan gaan opladen.

Geen volledig draadloze oortjes

Ishan Agarwal laat daarnaast via 91Mobiles weten dat de oortjes niet volledig draadloos zijn, zoals de Galaxy Buds+ dat bijvoorbeeld wel zijn. De draad bevindt zich volgens hem tussen beide oortjes. Journalist Evan Blass heeft via Patreon op zijn beurt renders van de draadloze oortjes gepubliceerd. Het zou kunnen dat het bedrijf uit Shenzhen van plan is om de oortjes samen met de OnePlus 8 serie te presenteren. Onlangs plaatste OnePlus nog een teaser, waarin oortjes te zien waren en het getal 8 ook in te zien was. De nieuwe modellen van het bedrijf uit Shenzhen worden binnen twee weken op 14 april gepresenteerd.

De letter Z van de oortjes zouden ook passen bij de nieuwe betaalbare toestellen van OnePlus. Het bedrijf is namelijk waarschijnlijk van plan om de OnePlus Z aan te gaan kondigen. Deze modellen zouden minder gaan kosten dan de Oneplus 8-modellen. Toch heeft Chinese bedrijf nog geen van deze geruchten bevestigd. Daarom zal de tijd uit moeten wijzen of de lekkers ook daadwerkelijk gelijk hebben.

OnePlus 7T Pro werkgeheugen
OnePlus presenteert binnenkort de opvolger van deze telefoon (Afbeelding: Dominick Vietor / WANT)

Een telefoon uit de toekomst

De OnePlus 8 serie is de nieuwe line-up telefoons van het Chinese bedrijf. Verwacht wordt dat de telefoons 120Hz schermen gaan krijgen en het aanstaande 5G-netwerk zullen ondersteunen. Wil je meer weten over wat je nog meer kan verwachten, lees dan dit artikel.

Reageer op artikel:
OnePlus werkt mogelijk met de Bullets Wireless Z aan Bluetooth-oortjes
Sluiten