OnePlus speelt in op de actualiteiten: goed nieuws voor nieuw vlaggenschip!

OnePlus heeft een uitstekend jaar achter de rug en zal ons ook in 2021 waarschijnlijk weer voorzien van veel nieuwe producten. zo heeft het bedrijf vandaag onder andere al de komst van een nieuw vlaggenschip bevestigd.

Er is op dit moment, via officiële weg, niet heel veel bekend over het nieuwe vlaggenschip. Maar vandaag maakt het Chinese bedrijf toch bekend dat het snel in zal spelen op de actualiteiten.

OnePlus maakt gebruik van gloednieuwe chip

Qualcomm heeft vandaag de gloednieuwe Snapdragon 888 processor aangekondigd. Voor veel mensen zal dit misschien niet veel zeggen, maar het is de volgende generatie van de krachtigste en best presterende processor die op dit moment op de Android-markt te krijgen is. Laten we het zo stellen: als jij in 2021 een vlaggenschip op de kop tikt is de kans groot dat deze chip in die smartphone zit.

Zo ook wanneer je van plan bent om volgend jaar een nieuwe OnePlus smartphone aanschaft. Het bedrijf maakt vandaag, door middel van een video, bekend dat de nieuwe Snapdragon 888 processor gebruikt zal worden in het aankomende vlaggenschip. Wat deze smartphone precies te bieden heeft is nog niet bekend, maar we weten inmiddels wel dat hij in de eerste helft van 2021 verschijnt.

Het is goed nieuws dat OnePlus ervoor kiest om met de meest recente chip aan de haal te gaan. Het is overigens geen verrassing aangezien het bedrijf dit de laatste paar jaar al doet.

Realme, Xiaomi en Oppo

Er zijn natuurlijk meer bedrijven die aan de haal zullen gaan met de nieuwe Snapdragon 888 processor. OnePlus brengt een van de eerste vlaggenschepen op de markt, maar zal zeker niet het eerste bedrijf zijn dat er gebruik van gaat maken. Zo werd vandaag ook bekend dat de Realme Race voorzien zal zijn. Meer over die smartphone lees je in het bericht dat we eerder vandaag schreven.

Daarnaast komt Xiaomi met een Mi 11 smartphone die voorzien is van de processor. Wanneer deze precies verschijnt is niet bekend, maar het bedrijf heeft het wel over “zeer binnenkort”. Daarnaast heeft Oppo ook al bekendgemaakt dat het bedrijf in Q1 2021 een smartphone met de processor op de markt gaat brengen.

Wat de overige bedrijven van plan zijn is op dit moment nog niet bekend.

Reageer op artikel:
OnePlus speelt in op de actualiteiten: goed nieuws voor nieuw vlaggenschip!
Sluiten