OnePlus maakt het leven van reizigers een heel stuk makkelijker

OnePlus heeft een handige mogelijkheid aangekondigd waar reizigers met een OnePlus-telefoon profijt van kunnen hebben. Het gaat om mensen die zich (normaliter) vaak op het vliegveld bevinden. Het bedrijf heeft namelijk plekken geïntroduceerd waar je je telefoon draadloos kunt opladen.

Op een vliegveld heb je al met genoeg stress te maken. Als dan ook nog je smartphone leeg raakt, is het feest helemaal compleet. Maar nu hoeft een kleine groep mensen daar zich geen zorgen om te maken. OnePlus heeft namelijk nieuwe oplaadstations aangekondigd. Mocht je een toestel van het bedrijf hebben dat draadloos opladen ondersteund, zoals de 8 Pro, dan krijg je vanzelf een notificatie in beeld te zien wanneer je in de buurt van zo’n beacon bent. Ook zie je hoe ver het nog ongeveer lopen is. Echter, op dit moment is de service alleen beschikbaar in India en dus nog niet in andere landen.

Oplaadstations voor OnePlus-smartphones

De oplaadstations staan vooralsnog alleen op het vliegveld van Bangladesh en komen binnenkort ook naar het vliegveld in Delhi. Het is nog niet duidelijk of de telefoonfabrikant de stations ook naar andere landen gaat brengen. Dat is dan afhankelijk van het succes in dat land. Mocht je het toch niets vinden, geen nood: je kunt de notificatie voor zes uur lang negeren.

OnePlus-oplaadstations
OnePlus-oplaadstations (Afbeelding: OnePlus)

Snelladen

OnePlus heeft geen specificaties vrijgegeven over de oplaadstations op het vliegveld. Het is dus niet duidelijk of die stations ondersteuning aanbieden voor het draadloos snelladen, zoals dat gebeurt bij de eerdergenoemde 8 Pro. Met Warp Charging kan een telefoon namelijk binnen een paar minuten tot vijftig procent opgeladen worden. Helemaal op een plek als een vliegveld is elke tijdswinst cruciaal, dus hopelijk geeft het bedrijf daar nog informatie over vrij. Ook hopen we snel meer te horen over een eventuele uitrol naar andere landen.

OnePlus

Reageer op artikel:
OnePlus maakt het leven van reizigers een heel stuk makkelijker
Sluiten