OnePlus Nord: het volgende model mogelijk nog goedkoper

OnePlus onthulde vorige week zijn nieuwe midrange smartphone: de OnePlus Nord. Inmiddels weten we dus wat de smartphone te bieden heeft en wat hij kost. Met een prijskaartje van €399 is dit een fantastische deal.

Toch lijkt de opvolger van de OnePlus Nord een nog betere deal te worden. Althans, als je puur naar de prijs kijkt dan. De volgende smartphone in de serie wordt, volgens XDA-Developers, nog goedkoper.

Volgende OnePlus Nord nog goedkoper

De OnePlus Nord is niet een enkele smartphone. OnePlus maakte een tijdje geleden bekend dat het gaat om een hele serie. In de afgelopen jaren is het bedrijf van flagship-killer naar flagship-maker gegaan. Dat zorgt er ook voor dat de prijzen een stuk hoger zijn gaan liggen. Geen probleem wanneer je kwaliteit levert, maar het bedrijf neemt daarmee wel afstand van zijn identiteit. Smartphones met hoogstaande specificaties, voor een zacht prijsje. Dat is waar het bedrijf om bekend stond. Met de OnePlus Nord moet die focus weer terugkomen.

In de video die onder deze alinea staat, is te zien wat we van het huidige toestel vinden. Het is een fantastische deal. Maar het lijkt er dus op dat het volgende toestel uit de serie een nog betere deal wordt. Althans, als we naar de informatie van XDA-Developers kijken. De website is een in Oxygen OS 10.5, het besturingssysteem voor OnePlus smartphones, codenaam Billie tegengekomen. Toen deze naam naast SM6350 (Snapdragon 690) werd gehouden, kwamen een aantal modelnummers boven water. Het gaat om BE2025, BE2026, BE2028 en BE2029. Verschillende varianten van dezelfde telefoon dus.

De eerste OnePlus Nord heeft de codenaam Avicii gekregen. Gezien het feit dat er dit keer voor BE gekozen wordt, denkt XDA-Developers dat hiermee Billie Eilish bedoeld wordt. Dat is dan ook de hele reden dat de connectie met de OnePlus Nord gelegd wordt. In de OnePlus Launcher APK duiken de onderzoekers de namen Billie2T en Billie8T op. Dit soort namen duiken pas op wanneer smartphones aan het eind van ontwikkeling zijn. We kunnen dus niet alleen twee varianten verwachten, maar kunnen ze ook snel verwachten.

Met twee nieuwe varianten is de kans heel erg groot, dat OnePlus de smartphone nog goedkoper gaat maken. Zeker gezien het feit dat de Snapdragon 690 erbij betrokken is.

Reageer op artikel:
OnePlus Nord: het volgende model mogelijk nog goedkoper
Sluiten