OnePlus Nord onthulling kan in de agenda: op deze datum zien we de smartphone!

De komst van de OnePlus Nord stond al vast. Sommige functionaliteiten ook. Maar tot op heden wisten we nog niet wanneer de smartphone ook echt zouden kunnen bewonderen. Daar komt vandaag verandering in.

Door middel van een persbericht maakt OnePlus bekend wanneer we kennis kunnen maken met de OnePlus Nord. De goedkopere smartphone van het bedrijf wordt op 21 juli 2020 getoond. Iets dat op heel bijzondere wijze zal gebeuren.

OnePlus Nord op 21 juli in AR

De afgelopen maanden werd de OnePlus Nord al uitvoerig besproken in de wandelgangen. Via officiële weg weten we slechts een aantal weken van het bestaan af. Op 21 juli 2020 zien we dan ook daadwerkelijk hoe het toestel eruit komt te zien en wat het te bieden heeft. Dat doet het bedrijf door middel van ‘s werelds eerste Augemented Reality lancering ooit.

In het persbericht meldt Paul Yu, hoofd van OnePlus Nord, het volgende:

“Voor deze smartphonelancering willen we dat iedereen achteroverleunt en ons nieuwe toestel ervaart vanuit het gemak van hun eigen huiskamer. We denken dat de introductie van de Nord op een persoonlijkere en intiemere wijze onze ambitie weerspiegelt om de OnePlus-ervaring toegankelijker te maken voor meer gebruikers.”

Hoe kan ik de speciale aankondiging volgen?

Het is nog een beetje ver weg, maar misschien heb jij de interesse om de bijzondere livestream te volgen. Dat kan, maar daar moet je wel wat voor doen.

Op dinsdag 21 juli om 16:00 uur gaat het Nord evenement van start. Om deze te kunnen volgen moet je even de OnePlus Nord AR App op je smartphone installeren. Je download de app zowel uit de Google Play Store als uit de Apple App Store.

Start de applicatie op, volg de instructies, stel je avatar en app in, en je bent klaar om mee te kijken!

Eerder vandaag schreven we over een indrukwekkende camerafeature van de OnePlus Nord. Meer weten? Lees dan zeker even dit artikel!

Reageer op artikel:
OnePlus Nord onthulling kan in de agenda: op deze datum zien we de smartphone!
Sluiten