OnePlus Nord lanceert vandaag: zo kan je de unieke AR livestream bekijken

Vandaag is het een grote dag: de OnePlus Nord serie ziet officieel het daglicht. De nieuwe goedkopere smartphoneserie van het bedrijf wordt onthuld en jij kan meekijken.

In dit artikel vertel ik je precies hoe je meekijkt met de unieke AR livestream, maar ook hoe je zonder uitnodiging bij de livestream uitkomt. Misschien is de ervaring minder groot, maar je weet wel wat er aan zit te komen.

OnePlus Nord livestream kijken

Vandaag om 16:00 uur Nederlandse tijd gaat de lancering van de OnePlus Nord van start. De goedkopere smartphone van het bedrijf, waar al maanden over gesproken wordt in de wandelgangen, ziet dus het daglicht. We weten aan het einde van deze dag niet alleen hoe de telefoon eruit ziet, maar ook wat hij te bieden heeft en hoeveel hij kost.

We begrijpen dat je mee wil kijken met de stream en dat kan. Er zijn twee mogelijkheden om dat te doen:

#1 Kijken met de Nord AR App

Om de lancering te kijken met de Nord AR App moet je uiteraard eerst de app downloaden. Voor een Android apparaat doe je dat via de Google Play Store. Voor een iPhone of iPad haal je de app via de App Store binnen.

Start de app, volg de instructies voor het instellen ervan, maak je eigen avatar en je bent klaar om te kijken. Althans, als jij een goede internetverbinding hebt natuurlijk. Zorg ervoor dat je helemaal klaar zit om 16:00 uur, volg de instructies en je bent klaar om te gaan.

Deze livestream is voor iedereen te zien, maar het is wel een stuk interessanter wanneer jij een uitnodiging hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je een hele unieke ervaring krijgt tijdens deze toch al bijzondere stream.

#2 Kijken via YouTube

Geen zin om de OnePlus Nord AR app te installeren op je telefoon? Dan is het mogelijk om de lancering ook via YouTube te kijken. Op dit moment weten we nog niet of OnePlus zelf ook de presentatie uitzendt, maar populaire YouTube Unbox Therapy doet het wel.

Zijn video is via deze link te bekijken:

Benieuwd naar wat we op dit moment al weten over de OnePlus Nord? Check dan zeker even deze pagina, waar al onze artikelen voor je op een rijtje staan!

 

Reageer op artikel:
OnePlus Nord lanceert vandaag: zo kan je de unieke AR livestream bekijken
Sluiten