Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 22 okt 2020

OnePlus Nord opvolger krijgt waarschijnlijk een wel heel herkenbaar ontwerp

De OnePlus Nord kunnen we zonder twijfel een succes noemen. OnePlus keerde deze zomer terug in het middensegment en deed dat exact zoals we van ze gewend zijn. Een kwalitatief hoge smartphone met indrukwekkende specificaties en een prijskaartje van €399.

Het is wat dat betreft niet heel gek dat er halsreikend uitgekeken wordt naar de opvolger van de OnePlus Nord. En als we de meest recente ontwikkelingen mogen geloven, krijgt deze opvolger een wel heel bekend ontwerp.

OnePlus Nord opvolger kent opvallend ontwerp

Dat de OnePlus Nord een opvolger gaat krijgen is alles behalve een verrassing. Het Chinese bedrijf wist veel succes te behalen met het eerste model, dat deze zomer verscheen, en is druk bezig met een nieuwe model. Volgens verschillende bronnen liggen er zelfs twee nieuwe varianten klaar: de OnePlus Nord N10 5G en de Nord N100. Beide telefoons zouden naar verluidt op 26 oktober opduiken in de Verenigde Staten. We zouden dus dicht bij een lancering kunnen zitten en dat betekent dat de geruchten steeds concreter worden. Zo duikt er vandaag een afbeelding op via Twitter, waar een schets van de nieuwe OnePlus Nord te zien is.

De schets werd gedeeld door Max J, een populaire en betrouwbare tipster. Het is misschien een cryptische afbeelding, maar de schets laat wel een bekend ontwerp zien. Mocht dit daadwerkelijk het uiterlijk worden van de nieuwe Nord N10 5G, zoals Max J zegt, dan weten we wat ons te wachten staat.

Zoals je hierboven misschien al kan zien gaat het om een zelfde ontwerp als dat van de OnePlus 8T. De smartphone, die onlangs verscheen, is voorzien van een exact zelfde camera-eiland als op de foto. Althans, qua vormgeving dan. De vraag blijft uiteraard of de inhoud ook het zelfde zal zijn.

Wat heeft de smartphone te bieden?

De smartphone krijgt waarschijnlijk de naam OnePlus Nord N10 5G en verschijnt hoogstwaarschijnlijk in de Verenigde Staten. Niet heel vreemd, want die markt heeft tot op heden nog geen toegang gehad tot de reguliere Nord. Het toestel is onder andere voorzien van een Snapdragon 690 chipset, 5G-ondersteuning en quad-camerasysteem met een hoofdcamera van 64-megapixel. Er wordt wederom een verversingssnelheid van 90Hz verwacht voor het 6.49-inch FHD+ beeldscherm dat in het toestel zit. Om kosten te besparen lijkt de OnePlus Nord N10 5G te beschikken over een LCD scherm.

Uiteraard zijn deze specificaties nog niet officieel bevestigd en is de informatie gebaseerd op geruchten. Mocht je willen weten wat de OnePlus Nord N10 5G echt te bieden heeft, dan is het goed om volgende week onze website goed in de gaten te houden.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
OnePlus Nord opvolger krijgt waarschijnlijk een wel heel herkenbaar ontwerp
Sluiten