OnePlus Nord krijgt populaire en geliefde camerafunctionaliteit

Volgende week is het zover: dan ziet de OnePlus Nord het daglicht. Inmiddels hebben we veel gehoord over de goedkopere smartphone serie, maar van een daadwerkelijk product kwam het nog niet. Op 21 juli brengt OnePlus daar verandering in en dat is ook in de wandelgangen te merken.

In de afgelopen maanden wordt er al veel gespeculeerd over de OnePlus Nord. Maar sinds de onthulling steeds dichterbij is, maakt het bedrijf zelf ook steeds meer bekend. Zo ook over de camera.

OnePlus Nord krijgt populaire camerafeature

Dat de OnePlus Nord een goed camerasysteem krijgt, dat was al eerder bekend. Het bedrijf onthulde via Twitter dat de goedkopere smartphone voorzien zou zijn van een hoogstaand camerasysteem. Iets waar OnePlus deze week iets verder op in gaat.

In een nieuwe video op de Instagram-pagina van de OnePlus Nord duikt wederom het camerasysteem op. Dit keer gaat het over de ultra-wide mogelijkheden van dat systeem. De smartphone is voorzien van een groothoeklens die de mogelijkheid heeft om 105 graden beeld vast te leggen. Ondanks het feit dat de resolutie niet bekend gemaakt is, weet Android Central het wel te melden. Volgens de website zit er een 8 megapixel ultra-wide angle lens in het systeem.

De nieuwe aankondiging zorgt ervoor dat we al redelijk wat weten over de OnePlus Nord. Zo is duidelijk dat de smartphone draait op een Snapdragon 765G processor en dat hij een prijskaartje van ongeveer €499 zal krijgen. Daarbij weten we nu dus ook dat het camerasysteem op vlaggenschip-niveau ligt. Dus wat dat betreft zitten fans van OnePlus goed.

21 juli 2020

Onofficieel is er ook genoeg te vinden over de nieuwe smartphone. De OnePlus Nord beschikt bijvoorbeeld over een 6.55-inch OLED scherm met een ververssingsnelheid van 90Hz. Of dat ook echt waar is, dat zien we volgende week pas. OnePlus organiseert op 21 juli een evenement waar het gloednieuwe toestel getoond gaat worden.

Gister werd bekend dat er naast de smartphone nog meer producten het daglicht zien volgende week. Zo kunnen we ook de nieuwe OnePlus Buds verwachten. Benieuwd wat dat is, lees dan hier het hele artikel.

Reageer op artikel:
OnePlus Nord krijgt populaire en geliefde camerafunctionaliteit
Sluiten