OnePlus Nord lekt uit: website toont mogelijke verkoopprijs en specificaties

OnePlus trekt flink wat marketing budget uit voor zijn eerste lading goedkopere smartphones. De OnePlus Nord ziet langzaam maar zeker het daglicht en wordt op 21 juli 2020 volledig aan de wereld getoond. Maar in aanloop naar die onthulling, lekt er ook weer voldoende uit. 

Android World is via e-commerce website EVoMag achter de mogelijke verkoopprijs van de OnePlus Nord gekomen. Daarbij ziet ook een kleurenoptie het daglicht, maar komen ook andere specificaties aan het licht.

OnePlus Nord prijs lekt uit

Zoals gezegd gaat het om informatie die afkomstig is van de Roemeense website EvoMag. De retailer verkoopt een blauwe versie van de OnePlus Nord. Aan de smartphone hangt, in deze specifieke winkel, een prijskaartje van 2300 Roemeense leu. Omgerekend is één Roemeens leu zo’n 21 eurocent waard. Dat zou betekenen dat de nieuwe OnePlus Nord een prijskaartje krijgt van €475,16.

Bedrijven willen bedragen als deze nog wel eens afronden naar boven. Dat zou kunnen betekenen dat OnePlus ervoor kiest om de Nord voor een bedrag van €499 in de winkels te leggen in Nederland. Iets dat in lijn licht met wat eerder naar buiten gebracht is. De OnePlus Nord lijn is voorzien van smartphones die onder het prijskaartje van €500 liggen. Het klopt in die zin dus wel.

OnePlus Nord prijzen specificaties
De pagina op de website van EvoMag (Screenshot: WANT)

Specificaties lekkern ook uit

Zoals gezegd toont EvoMag niet alleen de verkoopprijs van de OnePlus Nord. Ook de specificaties lekken via deze weg uit.

De Nord is volgens deze informatie voorzien van een 6.55-inch all-screen OLED display met een resolutie van 2400 x 1800. De telefoon is voorzien van een hole-punch notch aan de bovenkant van het scherm en een ingebouwde vingerafdrukscanner. Op de achterkant zit een triple-camerasysteem dat bestaat uit 64-megapixel, 16-megapixel en 2-megapixel camera’s.

Op het gebied van harde specificaties zien we de Snapdragon 765G processor, 5G en dual-SIM ondersteuning, een 4300mAh batterij en Bluetooth 5.0. Met wat voor een vermogen je de batterij op kan laden is op dit moment nog niet bekend, wel lijkt de mogelijkheid om draadloos te kunnen opladen te ontbreken.

De website biedt de OnePlus Nord aan in twee verschillende samenstellingen:

  • 8GB RAM met 128GB aan opslagcapaciteit
  • 12GB RAM met 256GB aan opslagcapaciteit

Het is geen officiële informatie, dus neem het bovenstaande met een korreltje zout. Wil je 100% betrouwbare informatie over de nieuwe OnePlus Nord, zet dan 21 juli in je agenda. Op die datum onthult OnePlus de nieuwe smartphone.

Reageer op artikel:
OnePlus Nord lekt uit: website toont mogelijke verkoopprijs en specificaties
Sluiten