OnePlus Nord-teaser geeft eerste blik op de betaalbare smartphone

OnePlus heeft recentelijk een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal geplaatst. Dit is de eerste teaser van de betaalbare OnePlus Nord. Er is veel te doen omtrent deze telefoon, omdat het Chinese merk wederom een betaalbaar model in de markt zet. De video schijnt het eerste licht op het design van het toestel.

In de video kunnen we een goede blik werpen op zowel de voor- als achterkant van de aankomende OnePlus Nord. Daardoor weten we nu alvast dat we voorkant een dubbele selfiecamera kunnen verwachten. Achterop zien we die camerasensoren zitten. De Nord wordt dus uitgerust met in totaal vijf camera’s. Dit is overigens ook de eerste keer dat OnePlus zich waagt aan een dubbele selfiecamera, aangezien geen van de hiervoor verschenen modellen daarover beschikken. Die volgen andere trends. Zo zijn er smartphones met een uitschuivende frontcamera en heeft de OnePlus 8 een camera achter het scherm zitten.

OnePlus Nord: zo ziet ‘ie eruit

Aan de rechterkant van de OnePlus Nord zit de powerknop en de vertrouwde notificatieslider. Achterop zien we het (nieuwe) OnePlus-logo zitten, net zoals op de voorgaande modellen. Het bedrijf is nu al een aantal dagen bezig met het uitbrengen van teaser voor deze telefoon. Het moet de meest betaalbare smartphone van het bedrijf sinds tijden worden. Want het is iedereen opgevallen: de toestellen van de Chinese fabrikant zijn flink duurder geworden. Daarom is het goed om te zien dat OnePlus de midrange markt nog niet vergeten is.

We weten nog niet heel veel over de OnePlus Nord. Wel is inmiddels duidelijk dat we onder de motorkap in elk geval een Qualcomm Snapdragon 765G kunnen verwachten. Ook moet het toestel naar in elk geval India en Europa komen. Wanneer de Nord precies uitkomt en wat die moet gaan kosten, dat is informatie waar we nog even op moeten wachten. Maar de aankondiging laat nu niet lang meer op zich wachten.

YouTube

Reageer op artikel:
OnePlus Nord-teaser geeft eerste blik op de betaalbare smartphone
Sluiten