Mark Hofman
Mark Hofman Tech 15 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

OnePlus CEO Pete Lau bevestigt tweede 5G smartphone in 2019

Met de komst van de OnePlus 7 (Pro) wist het bedrijf van Pete Lau de boel al een beetje door elkaar te husselen. De producent slaat in 2019 een andere weg in en zal dat ook eind dit jaar laten blijken. Zo weet een interview met The Financial Times duidelijk te maken dat iedere markt eind 2019 voorzien gaat worden van een 5G variant van de OnePlus 7T (Pro).

OnePlus brengt eind dit jaar een tweede 5G smartphone op de markt

OnePlus pakt het dit jaar, met de komst van de OnePlus 7 (Pro), iets anders aan dan normaal. Waar de producent normaal gesproken 1 variant van een smartphone op de markt gooit, kwamen er maar liefst twee varianten. Maar wat sommige mensen niet weten is dat de OnePlus 7 Pro ook een 5G variant heeft gekregen in het Verenigd Koninkrijk. Dit zet de teller inmiddels op drie verschillende modellen met één release. Een unieke zet voor een bedrijf als OnePlus, maar daar blijft het in 2019 niet bij.

Tegenover The Financial Times heeft Pete Lau bevestigt dat er in 2019 nog een 5G smartphone verwacht mag worden. De eindbaas liet in een interview weten dat 5G ondersteuning iets is dat iedere smartphone, die eind 2019 verschijnt, eigenlijk zou moeten hebben. Wil je meedraaien in de competitieve markt in 2020, dan moet je daar nu al op anticiperen. Opvallend aan de bekendmaking is het feit dat Pete Lau (CEO) meldde dat de smartphone wereldwijd uitgebracht zou worden. Dat zou dus betekenen dat ook landen die nog geen 5G netwerk hebben, zoals Nederland, wel aan de haal kunnen gaan met deze smartphone.

OnePlus 7 Pro Review
De OnePlus 7 Pro Bron: Mark Hofman / WANT

Wat de OnePlus 7T, zoals we het toestel voor nu even noemen, verder nog te bieden heeft is niet bekend. OnePlus heeft in de afgelopen jaren hun model uit het voorjaar sterk verbeterd en deze vernieuwde versie vervolgens in oktober weer opnieuw op de markt gebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
OnePlus CEO Pete Lau bevestigt tweede 5G smartphone in 2019
Sluiten