Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 25 nov 2020

OnePlus bouwt een iglo van smartphones en gebruikt het als concertzaal

Het zijn bijzondere tijden en dat zorgt er ook voor dat bedrijven bijzondere dingen doen om de mensheid nog een beetje te vermaken. Iets waar OnePlus op dit moment toch echt het levende voorbeeld van is.

Het bedrijf dat bekend staat om zijn populaire smartphones heeft namelijk besloten om een interactief concert te organiseren. In een iglo. Gemaakt van OnePlus smartphones….

OnePlus organiseert uniek concert

OnePlus organiseert een interactief concert met de naam Igloo Concert. Die naam krijgt het evenement niet voor niets, want het gaat om een concert in een iglo. Maar voor de mensen die hun winterjassen er al bij pakken is het goed om een paar dingen te weten. En een van dingen is het feit dat jij je dikke winterjas gewoon weer in de kast kan leggen.

Het gaat namelijk om een virtueel evenement. Logisch, want het is nog steeds het jaar 2020 waar COVID de hoofdrol in speelt. Een fysiek evenement zit er dus niet en dat is dan ook precies de reden waarom OnePlus met zo’n opvallend evenement komt. Het is weer eens wat anders en daar zijn we inmiddels wel een beetje aan toe. Zo laat ook Tuomas Lampen, hoofd strategie van OnePlus Europa, weten in een persbericht.

“In deze moeilijke tijden willen we niet alleen samenzijn met onze community tijdens productlanceringen. Daarom hebben we besloten om ze een unieke ervaring te bieden om met elkaar in contact te komen. Geheel gratis en voor iedereen toegankelijk. Dit heeft de potentie om het grootste virtuele concert ooit te worden!”

Iglo van 50 smartphones

Ten tweede kan jij je winterjas in de kast leggen, omdat we niet te maken hebben met een echte ijskoude iglo. Waar we wel mee te maken hebben is een bedrijf dat op één of andere manier besloten heeft om een iglo te bouwen van smartphones. We weten niet wie dit idee geopperd heeft binnen OnePlus, maar opslag lijkt ons wat dat betreft wel op z’n plaats. Geniaal! De iglo bestaat uit 50 OnePlus-smartphones, waardoor mensen van over de hele wereld met elkaar in contact kunnen komen. Iedereen met een OnePlus apparaat kan het concert goed bekijken, maar er zijn twintig gelukkig Europeanen die een uniek plekje krijgen.

Het OnePlus-evenement vind virtueel plaats, maar het fysieke project wordt in Denemarken gehouden. Wanneer het evenement precies gehouden wordt is op dit moment nog niet bekend. Zoals gewoonlijk grijpt OnePlus naar zijn community voor de datum, tijd en zelfs de officiële naam van het evenement.

Reageer op artikel:
OnePlus bouwt een iglo van smartphones en gebruikt het als concertzaal
Sluiten