Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 14 aug 2019

OnePlus spreekt eindelijk over eigen 4K-televisies: dit moet je weten

Dat OnePlus bezig is met het maken van een eigen televisie is al lang en breed bekend. Het bedrijf sprak erover, maakte het publiek enthousiast en liet vervolgens lang niets meer van zich horen. Gelukkig komt daar verandering in en heeft de product eindelijk een naam vrijgegeven voor de 4K televisie. Maak kennis met de OnePlus TV!

OnePlus maakt naam van 4K televisie officieel bekend

Nadat OnePlus het (vooral met zijn eigen community) lang heeft gehad over een eigen televisie, is het moment eindelijk hier. De producent maakt officieel de OnePlus TV bekend, wat simpelweg de naam is van hun eigen tv-toestel. Op het forum van het bedrijf maakte een vertegenwoordiger van de community de naam bekend. Daarbij meldde de persoon ook hoe goed de naam van de televisie gevonden is:

“We geloven dat er geen enkele andere naam is die beter de waarde, visie en trots kan representeren.”

Naast het feit dat de naam van de televisie het daglicht heeft gevonden, hebben we ook het bijbehorende logo voorgeschoteld gekregen. Net als de naam zullen mensen ook niet heel erg versteld staan van het nieuwe logo. Het gaat om het standaard OnePlus logo dat simpelweg de letters TV erbij gekregen heeft.

OnePlus TV logo
Het logo van OnePlus TV Bron: OnePlus Forum

Het feit dat we de naam van de televisie en het logo voorgeschoteld krijgen is niet persé groot nieuws. De meerwaarde hiervan is simpelweg dat OnePlus op deze manier laat zien dat het nog altijd bezig is met dit project. Zoals eerder vermeld in dit artikel leek de productie van de OnePlus TV een beetje stil te liggen, omdat er spontaan geen geluiden meer uit het kamp van de producent te horen waren.

In september vorig jaar maakte de producent bekend dat het de TV-markt op wilde met een eigen product. Hoe de producent dit product precies voor zich ziet en welke functies ermee gepaard gaat, is op dit moment nog onduidelijk. Er gaan geruchten dat we de OnePlus TV in september dit jaar kunnen verwachten, maar niets is wat dat betreft zeker.

Reageer op artikel:
OnePlus spreekt eindelijk over eigen 4K-televisies: dit moet je weten
Sluiten