Mark Hofman
Mark Hofman Tech 6 feb 2019

OnePlus stuurt geheimzinnig uitnodigingen voor MWC 2019

Het Mobile World Congress gaat over minder dan drie weken van start. Het wordt een prachtige editie waar producenten daadwerkelijk nieuwe innovaties voor smartphones kunnen tonen. OnePlus is een van deze partijen en heeft inmiddels uitnodigingen verstuurd voor een “behind closed doors” event. Maar die uitnodigingen zijn, op z’n zachts gezegd, wel heel geheimzinnig te noemen.

OnePlus stuurt geheimzinnige uitnodigingen

Over drie weken kunnen we de meest innovatieve ontwikkelingen rondom smartphones gaan bewonderen op het Mobile World Congress. Het evenement in Barcelona wordt een goudmijn voor mensen die gek zijn van smartphones en alles wat daarbij komt kijken. Merken als Samsung, Huawei, Oppo en OnePlus zullen op de beurs te vinden zijn. Echter komt die laatste producent met erg opvallende, en vooral geheimzinnige, uitnodigingen.

De website AllAboutOnePlus laat weten dat OnePlus uitnodigingen heeft verstuurd voor een closed-doors event. Deze evenementen zijn vaak vrij geheimzinnig en niet voor iedereen toegankelijk. Simpel gezegd: bedrijven tonen tijdens dit soort evenementen de meest indrukwekkende en innovatieve dingen, die nog niet voor het grote publiek bedoelt zijn. Door de informatie van de website, die verder ingaat op de details van de uitnodigingen, begint de boel nog geheimzinniger te worden dan het al is. Op de ticket is namelijk de tekst: “Reimagine the future” te lezen.

“Reimagine the future with OnePlus. Join us at Ultramarinos where drinks and a taste of the future will be ons us. We’ll be celebrating MWC 2019 at this exclusive, invite-only event.”

OnePlus 6T ‘McLaren Edition’

Terwijl dit heel veel zou kunnen betekenen, klinkt het wel heel erg alsof er wat groots aan zit te komen. Nu doen smartphone producenten dit wel vaker, maar zo mysterieus en groots lijkt OnePlus het nooit eerder gedaan te hebben. Het zou dus twee dingen kunnen betekenen: of het bedrijf heeft een nieuw marketing-team, of het heeft daadwerkelijk iets groots aan te kondigen. Er zijn mensen die roepen dat het om de OnePlus 7 of het 5G toestel zou gaan. Ook zijn er geluiden dat de producent wellicht een opvouwbare smartphone gaat introduceren.

Wat OnePlus echt van plan is, zien we tijdens MWC 2019!
Reageer op artikel:
OnePlus stuurt geheimzinnig uitnodigingen voor MWC 2019
Sluiten