OnePlus verlengt tijdelijk je garantie: dit is waarom

OnePlus gaat zijn productgarantie verlengen. Dat doet het Chinese bedrijf vanwege de pandemie dat nu gaande is.

Ook wordt de mogelijkheid om te retourneren na aankoop van een product verlengd tot wel 30 dagen. De garantie wordt tot daarnaast verlengd tot 31 mei als die deze maand afloopt. Het bedrijf uit Shenzhen biedt net zoals veel andere telefoonfabrikanten gratis retourneren en verzenden aan.

OnePlus zet in op een goede service

Daarnaast is OnePlus ook van plan om een programma uit te rollen waarbij je een back-up toestel krijgt als jouw toestel gerepareerd wordt. Die dienst wordt exclusief in Europa en Noord-Amerika uitgebracht in beperkte schaal.

De ontwikkeling past bij de trend dat het Chinese bedrijf zich meer focust op een goede klantenservice. Eerder maakte het bedrijf uit Shenzhen, voor de uitbraak, al bekend een huis-aan-huis reparatie service te lanceren in Indiase steden.

OnePlus 7
Hoe gaat de opvolger van deze OnePlus 7 eruitzien? (Afbeelding: WANT/Mark Hofman)

Hoe ziet het nieuwe vlaggenschip eruit?

Eerder deze week lekten de specificaties van de verwachte OnePlus uit. Het nieuwe toestel beschikt naar verwachting over 6.55-inch FHD+ scherm met een verversingssnelheid van 90Hz. Daarnaast wordt de OnePlus 8 aangedreven door een Snapdragon 865 processor, terwijl 8 tot 12GB werkgeheugen de chip ondersteunt. Opvallend is het camerasysteem, dat beschikt over vier lenzen.

Ook is het interessant dat het toestel niet veel directe overeenkomsten heeft met de Oppo Find X2 Pro. Daar de CEO van Oneplus, Pete Lau, bij Oppo heeft gewerkt, wordt er nog weleens gespeculeerd op internet dat de nieuwe telefoon van Oppo veel zegt hoe de nieuwe telefoon van OnePlus eruit gaat zien. Dat lijkt bij deze generatie OnePlus toestellen niet het geval te zijn.

Het Chinese bedrijf maakte eerder ook bekend het logo van het bedrijf te veranderen. Balans en versterking van de bestaande identiteit stond hierbij centraal. Om aan de nieuwe identiteit te komen heeft OnePlus maanden tijd besteed om tot het eindresultaat te komen.

Reageer op artikel:
OnePlus verlengt tijdelijk je garantie: dit is waarom
Sluiten