Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 3 sep 2018

Negen onmisbare Netflix series en films die binnenkort komen

Elke week gooit Netflix tientallen nieuwe films en series online. We helpen je een handje door een selectie te maken van titels die je echt niet mag missen.

The Most Assassinated Woman in the World – 7 september

Paula Maxa is een grote naam. Als leading lady van het Grand Guignol Theatre in Parijs wordt ze elke dag vermoord. Op het podium, natuurlijk. Wanneer een serie aan lijken in het echt opduikt, lijkt er echter een grimmige band te ontstaan tussen toneel en het echte leven.

Marvel’s Iron Fist: seizoen 2 – 7 september

Het eerste seizoen van Iron Fist stelde absoluut teleur. Sure, er zaten wat leuke momenten in, maar na het sterke Daredevil en Jessica Jones viel het zwakke script tegen. Voor het tweede seizoen is een lading aan nieuw talent binnengehaald, dus hopelijk kan het team het tij keren.

First and Last: seizoen 1 – 7 september

Zoals de titel al een beetje verraadt, gaat deze docuserie over de eerste en laatste dag van gevangenen. De Netflix Original is opgenomen in de gevangenis van Gwinnett County, in Georgia. Het is een intrigerend kijkje in het gevangenisleven, waar het er soms behoorlijk heftig aan toe kan gaan.

First and last Netflix

Sulla mia pelle

Deze razend spannende serie is op een waargebeurd verhaal gebaseerd. Stefano Cucchi wordt na een drugsmisdrijf gearresteerd. Het corrupte rechtssysteem waarin hij vervolgend belandt, is meedogenloos.

Bojack Horseman: seizoen 5

Het meest geliefde sitcom-paard uit de jaren negentig is twintig jaar later aan lager wal geraakt. Je kunt hem gerust bestempelen als een gierigaard, zonder een hart van goud. In dit vijfde seizoen van de geliefde cartoon keert de keiharde en gevatte humor terug voor nieuwe afleveringen. Je houdt ervan, of je hebt er helemaal niks mee. Een ding is echter duidelijk: fans worden op hun wenken bediend.

De Drakenprins: seizoen 1 – 14 september

De schrijver van Avatar: The Last Airbender komt met een ambitieus nieuw project: De Drakenprins. Twee menselijke prinsen en een elvenstrijder gaan op een epische en magische reis om de vrede in hun landen te herstellen. Verwacht grootse oorlogen, bovennatuurlijke actie en de sterke verhaallijnen die je van Avatar gewend bent. Een nadeeltje: dit keer wordt alles verteld in CGI, een controversiële beslissing.

The Land of Steady Habits – 14 september

Hoe vind je geluk in het leven, wanneer je alles kwijt bent? Anders heeft zijn baan en vrouw verlaten, en moet helemaal opnieuw beginnen. Wat doe je dan? The Land of Steady Habits is een aandoenlijke en hartverscheurende zoektocht, met een hoop humor en sterk acteerwerk.

Thor: Ragnarok – 7 september

Yes, Marvel’s Thor: Ragnarok komt samen met een flinke lading aan oudere Marvel-toppers alsnog naar Netflix. Ga mee met Thor op een intergalactische reis. Regisseur Taika Waititi levert een verrassend kleurrijk en eigen pareltje af. De ultieme combinatie tussen superhelden-actie en een buddy-roadtrip? Misschien wel!

Next Gen – 7 september

Next Gen is een science-fiction animatiefilm die je vanaf 7 september op Netflix kunt checken. De eenzame Mai heeft per ongeluk een eenzame robot geactiveerd. Opeens heeft ze een beste vriend, maar helaas wordt haar bondgenoot nou niet bepaald geaccepteerd door haar omgeving. Kunnen ze samen de wereld redden? Next Gen is een van de eerste volledige animatiefilms die Netflix zelf heeft geproduceerd, dus alleen daarom is de productie al het checken waard.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Negen onmisbare Netflix series en films die binnenkort komen
Sluiten