Ontbytes: Activision Blizzard wil films en series rond Call of Duty en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

Activision Blizzard wil films en series rond Call of Duty

Ondanks dat de populariteit van Call of Duty sinds het laatste deel is gedaald, gaat Activision Blizzard de reeks toch uitbreiden. Dat heeft de game-ontwikkelaar laten weten aan The Guardian.

Er zit een verrassende wending aan te komen, te weten dat er buiten de game om films en series op de planning staan. Activision Blizzard wil met Call of Duty ongeveer dezelfde weg bewandelen als Marvel dat doet met zijn superhelden.

Zelfrijdende auto’s van Uber presteren dramatisch

Uber presteert dramatisch op gebied van zelfrijdende auto’s. In vergelijking met vijf andere bedrijven komt de taxidienst als slechtste uit de bus. Vergeleken met Waymo, het project voor autonome auto’s van Google, presteert Uber zelfs vijfduizend keer slechter.

‘Forse boete voor appende vader of moeder’

Ouders die met kinderen in de auto een smartphone gebruiken, moeten een forse boete krijgen. Veilig Verkeer Nederland (VVN) pleit voor een straf van 460 euro. Op dit moment betaal je een boete van 230 euro als je achter het stuur betrapt wordt met een telefoon in je hand.

Snackbyte: Fargo seizoen 3

De derde serie van de geniale serie Fargo komt eraan. Hierbij de first look video, met verse beelden en een toelichting van onder anderen hoofdrolspeler Ewan McGregor.

Reageer op artikel:
Ontbytes: Activision Blizzard wil films en series rond Call of Duty en meer
Sluiten