Alrik de Jong
Alrik de Jong 10 apr 2017

Ontbytes: iPhone draadloos opladen met AirPods-doosje, fact-checken op Google en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

iPhone draadloos opladen met doosje AirPods

Het doosje van de draadloze AirPods van Apple is nu al ideaal, maar wordt mogelijk nog handiger. Op dit moment kun je jouw oordopjes ermee opladen, maar uit deze patentaanvraag blijkt dat Apple plannen heeft om het doosje een draadloos oplaadpunt te maken voor meer apparaten.

Zo moet het straks ook mogelijk zijn om je iPhone of Apple Watch draadloos op te laden via het doosje. Er zal dan meer energie opgeslagen kunnen worden in de case van de AirPods.

Zelf fact-checken op Google

Op Google heb je voortaan de mogelijkheid om nieuws te fact-checken. Bij de zoekresultaten wordt vermeld of de informatie geverifieerd is en hoe betrouwbaar het resultaat is. Het gaat om een nieuw middel in de strijd tegen fake news.

Jay Z haalt albums van Spotify en Apple Music

Jay Z heeft al zijn soloalbums verwijderd van muziekplatform Apple Music. Ook op Spotify zijn de albums van de rapper niet meer te vinden.

Zijn albums zijn nog steeds beschikbaar voor aankoop op iTunes en te streamen op kleinere diensten, zoals Google Play Music.

Snackbyte: onderwaterspion RoboRay

Wetenschappers zijn erin geslaagd een zwemmend robotje te maken van zacht materiaal. RoboRay is zijn naam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ontbytes: iPhone draadloos opladen met AirPods-doosje, fact-checken op Google en meer
Sluiten