Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 17 mei 2017

Ontbytes: Apple ontwikkelt pizzadoos, luchtzuiverende fiets en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler. Met vandaag een heuse Apple pizzadoos.

Apple pizzadoos tegen kleffe pizza’s

In de nieuwe campus laat Apple niets aan het toeval over. Zo heet het bedrijf een pizzadoos ontwikkeld die ervoor zorgt dat je pizzadoos niet klef wordt.

De Apple pizzadoos, waar in 2010 al patent op is aangevraagd, beschikt over een systeem dat vocht en lucht doorlaat. Daardoor hoeven medewerkers geen kleffe pizza achter het bureau te eten. Ook blijft de pizza lekkerder als je ‘m bewaart.

Daan Roosegaarde komt met luchtzuiverende fiets

De Nederlandse ontwerper Daan Roosegaarde lanceert een fiets die Chinezen aan schone lucht moet helpen. Zijn fiets neemt vervuilde lucht op, zuivert die en laat vervolgens schone lucht vrijkomen rond de fietser.

De luchtzuiverende fietsen werken op soortgelijke wijze als Roosegaarde’s Smog Free Tower. Die zeven meter hoge smogstofzuiger zuivert per uur dertigduizend kuub lucht en gebruikt daarvoor niet meer stroom dan een waterkoker.

‘Apple stopt met iPad Mini’

Hopelijk wordt de pizzadoos een groter succes dan de iPad Mini. Apple zou namelijk stoppen met zowel de verkoop als de ontwikkeling van de 7,9-inch iPad Mini.

Dat meldt een ingewijde aan BGR. Apple zou geen nieuwe versies van de iPad Mini meer uitbrengen, en de verkoop van de tablet uiteindelijk uitfaseren.

Snackbyte: iPhone 7 Plus

De nieuwe portretmode van de iPhone 7 Plus redt jouw kapperszaak, zo is te zien in deze heerlijke nieuwe commercial.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ontbytes: Apple ontwikkelt pizzadoos, luchtzuiverende fiets en meer
Sluiten