Ontbytes: chatbot Anne Frank, Gameboy op Apple Watch en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

Anne Frank heeft haar eigen Facebook-chatbot

Het Anne Frank Huis heeft een chatbot gemaakt voor Facebook Messenger. Via de dienst kun je de bot vragen naar de geschiedenis van Anne Frank of informatie over het museum. De bot is aangekondigd tijdens een Facebook-evenement in het Anne Frank Huis. Je kunt ‘m hier uitproberen.

Nieuwe shows Dave Chapelle op Netflix

Dave Chapelle is met twee nieuwe releases te zien op Netflix. De shows, beide van een uur, zijn de eerste televisiespecials van de legendarische stand-up comedian sinds hij in 2006 vertrokken is bij Comedy Central.

Gameboy Color op Apple Watch

Een ontwikkelaar is erin geslaagd games van de Gameboy Color af te spelen op zijn Apple Watch 2. Hij noemt de emulator Giovanni. Op zijn blog legt hij uit hoe het is gelukt om Pokémon Yellow op zijn smartwatch te installeren. Gaat simpeler dan je denkt.

Snackbyte: de ultieme spion

Het is wetenschappers van het Massachusetts Institute of Technology gelukt een camera te maken die een dicht boek kan lezen.

Reageer op artikel:
Ontbytes: chatbot Anne Frank, Gameboy op Apple Watch en meer
Sluiten