A de Jong
A de Jong | LinkedIn Cars 31 mrt 2017

Ontbytes: Elon Musk onthult easter egg in Tesla-software, 3D-geprinte schoen Under Armour en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler. Met vandaag weer eens een heus ‘Elon Musk easter egg’.

Elon Musk onthult easter egg in software update

Een van de redenen waarom we zo van Tesla houden, is dat Elon Musk regelmatig een een verstopte verrassing – easter egg – toevoegt. Ook bij de nieuwe software-update is dat het geval, zo heeft hij onthuld.

Als de eigenaren van een Tesla AutoPilot 8.1 eenmaal hebben gedownload, kunnen ze de verstopte optie uitproberen door twee keer op de T te drukken op het centrale scherm in hun auto.

Het touchscreen wordt dan wit en verandert in een tekenblok. Je kunt digitaal een stift kiezen en aan een kleurenwiel draaien om bijvoorbeeld in een file lekker te tekenen.

Under Armour presenteert 3D-geprinte schoen

Under Armour heeft een schoen gelanceerd met een 3D geprinte schoen. Het model heet Architect Futurist en vanaf nu in Amerika verkrijgbaar.

Nederlanders geven 1 miljard uit aan smart home

Nederlanders hebben tot nu toe 1 miljard euro uitgegeven aan smart home-apparaten. Dat blijkt uit een onderzoek van Multiscope. Vooral de slimme thermostaat is populair. Daarna volgt de robotstofzuiger.

smart home

Snackbyte: de trailer van Game of Thrones seizoen 7

Ieder woord is in dit geval eentje te veel.

Reageer op artikel:
Ontbytes: Elon Musk onthult easter egg in Tesla-software, 3D-geprinte schoen Under Armour en meer
Sluiten