Ontbytes: Facebook komt naar je televisie, Bose grijpt in na aanklacht en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

Facebook komt naar je televisie

Vanaf juni heb je Facebook niet alleen op je telefoon en computer, maar ook op je televisie. Dat schrijft Business Insider op basis van bronnen die op de hoogte zijn van Facebooks plannen.

Facebook werkt volgens de bronnen aan vierentwintig programma’s, die halverwege juni beschikbaar moeten komen. Er zou ook groen licht gegeven zijn voor een paar andere programma’s, die later dan juni verschijnen.

Spionageprobleem Bose opgelost

Bose is onlangs aangeklaagd wegens spionage via koptelefoons. De aanklagers vonden dat de audiofabrikant gebruikers van zijn koptelefoons bespioneert door bij te houden welke muziek zij luisteren.

Dat probleem is nu opgelost. Bose heeft een nieuwe update ontwikkeld in de bijbehorende app, waarmee de functie is uit te schakelen.

Spotify voegt Snapchat-achtige QR-codes toe

Spotify heeft Codes aan de app toegevoegd. Gebruikers kunnen ze scannen om muziek te openen.

Spotify Codes is nu aan de app van muziekdienst Spotify toegevoegd. Gebruikers kunnen een QR-achtige code scannen met de camera op hun telefoon om een nummer, album of afspeellijst te openen.

Snackbyte: een schaakbord op een wereldbol

Mocht je schaken een simpel spelletje vinden, probeer dit dan eens.

Reageer op artikel:
Ontbytes: Facebook komt naar je televisie, Bose grijpt in na aanklacht en meer
Sluiten