Alrik de Jong
Alrik de Jong Tech 29 mei 2017

Ontbytes: aangepaste FIFA 18 op Nintendo Switch, Google weigert openheid en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler. Met vandaag nieuws rond FIFA 18 op de Nintendo Switch.

Toch andere FIFA 18 op Nintendo Switch

De Nintendo Switch krijgt toch geen FIFA 18 zoals bijvoorbeeld de Xbox en Playstation. In plaats daarvan verschijnt EA Sports FIFA op de console van Nintendo. Dat heeft Electronic Arts laten weten in een persbericht.

Het persbericht blikt vooruit op de EA Play-conferentie die tijdens de E3 zal plaatsvinden. De uitgever spreekt van twee verschillende FIFA-games: FIFA 18 en EA Sports FIFA. De laatstgenoemde is dus speciaal voor Nintendo gemaakt. Wat de verschillen zijn is niet bekend.

Tijdens de presentatie van de Switch zei EA-topman Peter Moore nog dat FIFA 18 op maat wordt gemaakt en niet zal verschillen met dezelfde games voor andere consoles. Uit het persbericht blijkt nu dat er toch twee verschillende games worden gepresenteerd.

ARM presenteert presenteert nieuwe chip met kunstmatige intelligentie

Chipfabrikant ARM heeft de nieuwe Cortex-A75 gepresenteerd. Deze chip is ontworpen om kunstmatige intelligentie (AI) met machine learning te ondersteunen. De chip werd vlak voor de Taiwanese chipbeurs Computex aangekondigd, aldus ZDNet.

ARM maakt chips die worden toegepast in smartphones en tablets. De processoren in bijvoorbeeld iPhones en Samsung-telefoons zijn vaak gebaseerd op ARM-chiparchitectuur.

Google geeft geen openheid salarisinformatie vrouwelijke werknemers

Google neemt geen moeite te bewijzen dat het vrouwen niet onderbetaalt. Dat zegt Google nadat het in april door het Amerikaanse ministerie van Arbeid werd beschuldigd van het systematisch minder betalen van vrouwelijke werknemers.

Google zei toen al dat er van een loonkloof geen sprake is, maar vindt het nu te ingewikkeld en te duur om dat aan het ministerie te bewijzen, aldus The Guardian.

Snackbyte: trailer Voldemort: Origins of the Heir

We zeggen het er maar even bij voor de zekerheid: deze trailer voor de zogenaamde trailer van Voldemort: Origins of the Heir is gemaakt door een fan. Wij zeggen: laat het hem eens proberen een complete film te maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ontbytes: aangepaste FIFA 18 op Nintendo Switch, Google weigert openheid en meer
Sluiten