A de Jong
A de Jong | LinkedIn Apple 24/03/2017

Ontbytes: Apple onthult plannen voor ‘iPhone laptop’ en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

Apple onthult plannen voor ‘iPhone laptop’

Apple werkt aan plannen voor een accessoire om van je iPhone een laptop te maken. Dat blijkt uit een patentaanvraag die gisteren is gepubliceerd. Op de plaats waar normaal een touchpad zit, kun je een iPhone plaatsen. De ‘iPhone laptop’ loopt volledig op de hardware van de smartphone.

69 nieuwe emoji op de iPhone

Goed nieuws voor mensen die vooral communiceren met emoji: er komen 69 nieuwe varianten beschikbaar op je iPhone. Dat heeft Unicode, het bedrijf achter de niet meer weg te denken symbolen en gezichtjes, bekendgemaakt. Je kunt nu bijvoorbeeld kotsen en vloeken met emoji. Ook de hipsterbaard maakt zijn debuut.

Nieuwe functies op WhatsApp

Met de nieuwe update van WhatsApp op de iPhone kun je mooiere foto’s nemen in het donker. Aan de camerafunctie is een maan-icoontje toegevoegd, waarmee je de helderheid kunt verhogen. Ook kun je nu foto’s uitsnijden met 3D Touch en video’s bekijken zonder ze eerst te downloaden. Vorige week werd al bekend dat de WhatsApp-statusupdate terug is van weggeweest.

Snackbyte: geur, water en wind in de bios

Het Zuid-Koreaanse 4DX biedt een krankzinnige bioscoopbeleving. Geur, wind, regen, bewegende stoelen, alles wordt eraan gedaan om je het gevoel te geven dat je ín de film zit. In Zuid-Korea en de Verenigde Staten zijn al meerdere 4D-bioscopen, afgelopen week werd er ook een in Parijs geopend. Snel naar Amsterdam dit concept!

Reageer op artikel:
Ontbytes: Apple onthult plannen voor ‘iPhone laptop’ en meer
Sluiten