Ontbytes: Japanner trouwt met digitale vrouw, NPO komt met betaald abonnement en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

Japanner trouwt in VR met digitale vrouw

In Japan is een man in virtual reality met een digitale vrouw getrouwd. Het moment van de kus werd realistisch gemaakt door een assistente die een marshmallow tegen de mond van de bruidegom drukte.

De bruidegom was winnaar van een wedstrijd van Hibiki Works, producer van hentai-games. De wedstrijd werd georganiseerd rond de nieuwe game New Wife: Lovely X Cation. De gelukkige mocht trouwen met één van de dames uit het spel.

NPO komt met betaald abonnement

Programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) zijn voortaan in betere beeldkwaliteit terug te kijken, zonder reclame.

Daar moet wel voor worden betaald: een abonnement op NPO Start Plus kost 2,95 euro per maand. Er is ook een gratis versie: NPO Start, de opvolger van Uitzending Gemist.

Bedrijf achter autotram verdacht van oplichting

Het bedrijf achter een tram die over auto’s heen rijdt wordt onderzocht door de Chinese politie. De makers zouden investeerders hebben opgelicht om geld in te zamelen.

Volgens Quartz is de politie in Peking een onderzoek gestart. Er zouden 30 mensen betrokken bij het bedrijf zijn gearresteerd, waaronder de CEO.

Snackbyte: trailer Automata: The Series

De eerste teaser trailer van Automata: The Series is gedeeld. De serie over een robotdetective, gebaseerd op een online strip, is tot stand gekomen middels een Kickstarter-campagne.

Reageer op artikel:
Ontbytes: Japanner trouwt met digitale vrouw, NPO komt met betaald abonnement en meer
Sluiten