A de Jong
A de Jong | LinkedIn Tech 11 apr 2017

Ontbytes: Lemmings in huis met de HoloLens, gebogen Google Pixel en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler. Met vandaag onder meer een nieuwe dimensie aan Lemmings.

Tesla groeit doorrr

Tesla is groeiende en groeiende. Zo is het bedrijf van Elon Musk General Motors ingehaald op de beurs en daarmee is het nu de meest waardevolle Amerikaanse automaker.

Het aandeel van Tesla won op de effectenbeurs in New York ruim 3 procent aan waarde. Het bedrijf werd daarmee gewaardeerd op 51 miljard dollar, ongeveer 1,7 miljard dollar meer dan General Motors (GM).

HoloLens geeft Lemmings nieuwe dimensie: HoloLems

De HoloLens combineert AR en VR en kan voor een revolutie in de medische wereld gaan zorgen.

Maar je kunt er ook te gekke dingen mee doen op gamegebied, bijvoorbeeld oude concepten in een nieuw jasje stoppen. Designbureau Globacore ontwierp HoloLems, een AR-variant van de 2D-klassieker Lemmings. Uitbrengen dit concept!

‘Google Pixel krijgt gebogen scherm’

De opvolger van de Google Pixel krijgt vermoedelijk een gebogen scherm. Volgens een bron uit Zuid-Korea heeft Google een investeringsbod van 830 miljoen euro gedaan op LG Display om te investeren in gebogen OLED-schermen.

De Galaxy S8 heeft een gebogen scherm en volgens de geruchten de nieuwe iPhone ook. Het lijkt erop dat Google op dit vlak niet wil inleveren op de concurrentie.

Snackbyte: trailer Thor 3: Ragnarok

Altijd lekker.

Reageer op artikel:
Ontbytes: Lemmings in huis met de HoloLens, gebogen Google Pixel en meer
Sluiten