Ontbytes: Netflix lanceert interactieve series, Withings wordt Nokia Health Mate en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler. Met vandaag onder meer interactieve series op Netflix.

Netflix lanceert interactieve series

Netflix lanceert interactieve series voor kinderen, waar gebruikers door bepaalde keuzes het verhaal kunnen beïnvloeden. In de toekomst staan nog meer soortgelijke series op het programma. Met interactieve series heb je zelf invloed op het verloop en het einde van de serie.

De eerste interactieve serie op Netflix Nederland is De gelezen kat, gevangen in een verhaal en is gericht op kinderen tussen 6 en 11 jaar. In het verhaal komt de gelaarsde kat gevangen te zitten in een magisch sprookjesboek, waar hij een uitweg moet zoeken.

Netflix test ‘reclamefilmpjes’

Naast interactieve series nog meer nieuws over Netflix. De streamingdienst test namelijk reclamefilmpjes. Geen commercials, maar spotjes met kijktips op maat. Deze zouden dan voordat je een film of serie gaat kijken afgespeeld worden.

Doel hiervan is dat je nooit meer je suggesties mist. Dit gebeurt nu vaak wel, bijvoorbeeld als je op Netflix direct gericht naar een serie of film zoekt.

Withings wordt Nokia Health Mate

Withings als merknaam is verleden tijd. De Franse maker van stappentellers en connected living-apparatuur werd in 2016 ingelijfd door Nokia. Alle apps en diensten zijn nu omgedoopt tot Nokia Health Mate, met een nieuwe huisstijl.

De apps kunnen worden gekoppeld met apps van Apple en Android, Nike, Runkeeper en Nest. Het voormalige Withings heeft een reeks stappentellers, analoge horloges met stappenteller en producten voor in huis, zoals een weegschaal en een babyfoon-camera.

Snackbyte: eigen trailer Prompto

Square Enix heeft een dlc-trailer uitgebracht voor Final Fantasy 15 – Episode Prompto. In de trailer is te zien dat de episode, zoals de naam al aangeeft, meer achtergrond geeft over Prompto’s verleden en familie en zijn relatie met de rest van de groep. Daarbij ligt er een focus op third-person schiet-actie.

Reageer op artikel:
Ontbytes: Netflix lanceert interactieve series, Withings wordt Nokia Health Mate en meer
Sluiten