Alrik de Jong
Alrik de Jong Tech 9 mei 2017

Ontbytes: Nintendo Switch Mini op komst, Tesla optimaliseert autopilot en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

Nintendo Switch Mini op komst

De Nintendo Switch verkoopt als een malle, maar er wordt alweer nagedacht over een volgende stap. In een rapport van de Amerikaanse bank Citigroup staat dat er in 2018 of 2019 een Nintendo Switch Mini op de markt moet komen.

Reden: de originele Nintendo Switch zou voor sommige consumenten ondanks zijn compacte formaat alsnog te groot zijn om onderweg op te gamen.

Tesla optimaliseert autopilot middels gebruikersvideo’s

Tesla gaat de zelfrijdende functie verbeteren door filmpjes van Tesla-rijders te bekijken en te analyseren. De autopilot heeft afgelopen weekend een update gekregen.

Korte video’s van de camera’s van Tesla’s zullen worden gedeeld, meldt het bedrijf in een brief aan haar klanten. Het bedrijf van Elon Musk zegt daarbij volledig aan de privacy van de klanten te denken.

Amazon komt met slimme speaker met scherm

Na onder meer Google en Apple komt Amazon ook met een slimme speaker. Vanaf 28 juni ligt die in de winkels, claimt AFTVnews, dat eerder al foto van het apparaat zou hebben gemachtigd.

Amazon zou van plan zijn om de speaker, met scherm, aan te kondigden onder de naam Echo Snow. Volgens de geruchten gaat het apparaat in Europa 239,99 euro kosten. Of de Echo Snow op 28 juni wereldwijd beschikbaar komt, is nog niet duidelijk.

Snackbyte: Nintendo Playstation

De Nintendo Playstation moest de opvolger worden van de SNES. Maar ondanks dat er wel een paar exmplaren zijn gemaakt, is de game console nooit op de markt gekomen. Nintendo ging later in zee met Philips en kwam met de CD-i.

De Nintendo Playstations zijn vernietigd, maar natuurlijk niet allemaal. De Amerikanen Terry en Dan Diebold vonden een oud exemplaar terug en lapten hem weer op. Grote kans dat ze de enigen op de wereld zijn met een werkende Nintendo Playstation.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ontbytes: Nintendo Switch Mini op komst, Tesla optimaliseert autopilot en meer
Sluiten