A de Jong
A de Jong | LinkedIn Tech 05/04/2017

Ontbytes: slimme contactlenzen vertellen of je ziek bent, lek in WiFi-vibrator met camera meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

Uber nu ook in Eindhoven

Uber rolt zijn taxidiensten vanaf woensdag ook uit in Eindhoven. Het is voor het eerst dat een Nederlandse stad buiten de Randstad wordt bediend. Het Amerikaanse bedrijf zegt dat te doen vanwege het “innovatieve en internationale karakter” van de regio.

De Eindhovense taxichauffeur Karin tegen Omroep Brabant: “Dat ze maar gauw oprotten”.

Beveiligingslek in WiFi-vibrator met camera

Oké, er bestaan dus WiFi-vibrators. Een daarvan is het type Svakom Siime Eye en het bijzondere is dat daar een camera in zit gebouwd. Als je eentje bezit, dan kijken we je niet vreemd aan, want er zijn vreemdere gadgets op deze wereld.

Maar we willen je wel even waarschuwen: er zit een beveiligingslek in de vibrator. Mensen kunnen toegang krijgen de Svakom Siime buiten jouw WiFi-bereik. De eventuele gevolgen kun je zelf het best beoordelen.

Slimme contactlenzen vertellen hoe het met je is

Welkom in de wereld van de cyborgs. Wetenschappers hebben slimme contactlenzen ontwikkeld die jou laten weten hoe het met je gaat. Je suikerspiegel, de staat van je organen, bijna alles kan via de ultradunne transistortechnologie worden bijgehouden en weergegeven op de high-tech lens.

Snackbyte: trailer Girlboss

Of vrouwen bazen kunnen zijn? Deze trailer van Girlboss geeft het antwoord!

Girlboss is gebaseerd op het leven van Sophia Amoruso, die er zelf al een bestseller over schreef #Girlboss. De serie vertelt het verhaal van Amoruso (Britt Robertson) die begint met het verkopen van vintage kleding via eBay. Wanneer ze 28 jaar is, staat ze al aan het hoofd van haar eigen internationale mode-imperium Nasty Gal.

Reageer op artikel:
Ontbytes: slimme contactlenzen vertellen of je ziek bent, lek in WiFi-vibrator met camera meer
Sluiten