Ontbytes: Tesla komt met ‘next level’ truck, Star Wars-serie op YouTube en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

Tesla komt met elektrische vrachtwagen

Eerder deze week botste er in Overijssel nog een Tesla Model S op een vrachtwagen, nu heeft Tesla bekendgemaakt zelf met een vrachtwagen te komen. Een elektrische, uiteraard.

Als we Elon Musk mogen geloven, wordt het een next level vrachtwagen. Later onthulde hij ook nog op Twitter dat er ook een pickup aankomt. De elektrische vrachtwagen wordt in september gepresenteerd, de pickup over anderhalf tot twee jaar.

Super Mario in Minecraft

Microsoft-game Minecraft komt op 11 mei naar de Nintendo Switch. In de Sversie van Nintendo kunnen maximaal acht gebruikers online met elkaar spelen.

Als je Minecraft voor de Switch koopt, krijg je een pakket dat het mogelijk maakt om klassieke Super Mario-personages in de Minecraft-wereld te plaatsen.

Apple werkt aan diabetes-sensoren

Apple werkt in het geheim aan sensoren die de bloedsuikerspiegel monitoren. Het zou een doorbraak zijn in de behandeling van diabetes, meldt CNBC.

Een team van biomedische ingenieurs gaat werken aan sensoren die zonder de huid binnen te dringen continu de bloedsuikerspiegel in de gaten houden. Hiermee zou diabetes beter kunnen worden behandeld.

Star Wars kondigt YouTube-serie aan

Disney en Lucasfilm hebben vandaag laten weten dat er een nieuwe Star Wars Youtube serie aan zit te komen. De serie zal deze zomer worden geupload op het Youtube channel van Disney. De serie gaat Star Wars Forces of Destiny heten.

De animatieserie wordt gelanceerd ter ere van het 40-jarige bestaan van Star Wars. Hierbij de eerste beelden.

Ben je weer helemaal bij? Lees ons speciale Ontbytes-dossies om te ontdekken wat er nog meer gebeurde.