Tech 20 apr 2017 Rutger Houweling

Ontbytes: miniversie van de Super Nintendo, studentenkorting op Spotify en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

‘Miniversie van de Super Nintendo in de maak’

Volgens bronnen van Eurogamer is Nintendo bezig met de productie van de SNES Mini, in navolging van de inmiddels niet meer verkrijgbare NES Classic Edition (NES mini, dus).

Naar verluidt komt de miniversie van de Super Nintendo vlak voor kerst uit. Dit werkte ook prima bij de NES Mini, die in no-time was uitverkocht.

Forse studentenkorting op Spotify

Studenten krijgen vanaf nu maar liefst 50 procent korting op een Spotify-abonnement. Dat heeft de muziekstreamingdienst bekend gemaakt.

Alex Norstrom van Spotify: “Studenten zijn de meest gepassioneerde en geëngageerde muziekfans. We zijn trots om het studenten mogelijk te maken hun leven te soundtracken met Spotify Premium voor de helft van de prijs”.

spotify voor studenten

Binnen een jaar 4G-internet in vliegtuigen

Vanaf eind 2017 moeten vliegtuigen in het Europese luchtruim toegang krijgen tot mobiel internet. Dat meldt Deutsche Telekom, het moederbedrijf van T-Mobile.

Samen met Inmarsat werkt de provider aan het zogeheten European Aviation Network, dat geen verbinding maakt met telefoons van passagiers, maar met vliegtuigen. Het netwerk combineert signalen van satellieten en 4G-antennes op de grond, om zo stabiel internet te bieden. Samen met telecombedrijf Nokia worden driehonderd antennes verspreid over Europa.

Snackbyte: PlayStation 4 is dé thuishaven voor kakkerlakken

Een reparateur legt uit waarom je met de PlayStation 4 de kans op kakkerlakken in huis vergroot. Nou komen die in Nederland niet zoveel voor, maar we hebben je gewaarschuwd.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ontbytes: miniversie van de Super Nintendo, studentenkorting op Spotify en meer
Sluiten