Ontbytes: The VR Room opent deuren in Amsterdam, revolutionair plan SpaceX en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

SpaceX lanceert herbruikbare raket

Ruimtevaartbedrijf SpaceX Elon Musk wil vandaag een gebruikte raket voor een tweede keer de ruimte in schieten. Het zou voor het eerst zijn dat een Falcon 9-raket een tweede keer wordt gelanceerd.

Nieuw VR-concept in Amsterdam

Vanaf vrijdag 31 maart kun je in Amsterdam op ieder moment een uitstapje maken naar de virtuele realiteit in Amsterdam. The VR-room opent namelijk haar deuren aan de Keizersgracht. Dit concept is de eerste virtual reality-ruimte van Nederland en heeft al een vestiging in Utrecht. Check hier het coole aanbod in Amsterdam.

Spinnen vs mensen

Een feitje waar je misschien nog wel eens over gaat dromen. Hoe dan ook leuk om te vertellen aan mensen met een angst voor spinnen. Komt-ie: alle spinnen op aarde kunnen in een jaar tijd samen de complete mensheid opeten. Dat blijkt uit een onderzoek dat gepubliceerd is in The Science of Nature.

Snackbytes: een robot die automatisch tweets van Donald Trump verbrandt

Geniaal: deze robot verbrandt automatisch de tweets van Donald Trump.

Reageer op artikel:
Ontbytes: The VR Room opent deuren in Amsterdam, revolutionair plan SpaceX en meer
Sluiten