Alrik de Jong
Alrik de Jong Apple 3 apr 2017

Ontbytes: True Tone display op nieuwe iPhone, zoeken in Snapchat en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler. Chack naast het True Tone display en Snapchat-nieuws vooral ook de trailer van Destiny 2.

True Tone display op nieuwe iPhone

Nieuwe iPhones beschikken vanaf nu allemaal over een True Tone display. Dat meldt MacRumors op basis van een nota van Barclays. Een True Tone display past zichzelf aan op basis van de lichtomstandigheden in de omgeving.

Dus als je in een ruimte met TL-verlichting zit, heb je een ander scherm dan in een donker bos. Je ogen krijgen het er gemakkelijker op.

Zoeken in Snapchat Stories

Snapchat heeft een zoekfunctie toegevoegd aan Snapchat Stories. Dat meldt het bedrijf op haar blog. Meer dan een miljoen Snapchat Stories zijn nu te doorzoeken. Het gaat om professionele Stories en snaps die gebruikers naar Our Story hebben gestuurd.

De nieuwe functie is in eerste instantie beschikbaar in een paar Amerikaanse steden. Later wordt de functie uitgebreid naar andere gebieden. Wanneer Nederland aan de beurt is, is niet duidelijk.

Netflix biedt je een bijbaan aan

Geld verdienen met series kijken? Kan gewoon op Netflix. Moet je wel wat voor doen, namelijk vertalingen schrijven van ondertitels voor videocontent. En om dat te doen moet je eerst een examen afleggen. Ga hier direct aan de slag. Netflix wil op deze manier videocontent toegankelijker maken voor mensen die geen Engels lezen.

Snackbyte: Trailer Destiny 2

Iedereen die de game Destiny heeft gespeeld, wacht al tijden met smart op Destiny 2. De trailer van de first-person actiegame waarin je de mensheid tegen uitsterven moet beschermen is in ieder geval gedropt. Hier worden we blij van.

De vorige Ontbytes gemist? Lees hier alle updates van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ontbytes: True Tone display op nieuwe iPhone, zoeken in Snapchat en meer
Sluiten