Alrik de Jong
Alrik de Jong Tech 11 mei 2017
Leestijd: 2 minuten

Ontbytes: VR en AR vervangen AH-moestuintjes, Nokia 3310 in juni te koop en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

Albert Heijn stuurt je met André Kuipers de ruimte in

Albert Heijn start samen met André Kuipers een landelijke spaaractie waarin kinderen spelenderwijs kennismaken met het thema ruimtevaart. Via de nieuwste VR/AR- technieken stappen kinderen samen met de ruimtevaarder virtueel de ruimte in.

Bij alle AH-winkels zijn vanaf maandag 15 mei 160 gratis ruimtevaartplaatjes, vr-brillen, een verzamelalbum en een speciale André Kuipers flight suit verkrijgbaar. 23 plaatjes zijn voorzien van VR/AR-technieken. Net als de moestuintjes ook leuk voor volwassenen.

Nieuwe Nokia 3310 vanaf 5 juni te koop in Nederland

De nieuwe versie van de Nokia 3310, gemaakt door het Finse bedrijf HDM Global, is vanaf 5 juni verkrijgbaar in Nederland.

Dat maakte het gisteren bekend. De losse toestelprijs bedraagt 59,99 euro. Lees hier meer over de budget heruitgave van de klassieke Nokia 3310.

Solar Roof van Tesla is te bestellen

Mocht je een Tesla-dak willen, dan kun je die nu bestellen. Het bedrijf van Elon Musk laat op dit moment zijn eerste klanten de zogeheten Solar Roof vooruit bestellen.

De installatie van de daken begint deze zomer. In 2018 zijn de daken met zonnecellen ook beschikbaar in Nederland. Lees hier alles wat je moet weten over de Solar Roof

.

Snackbyte: de draak onder de drones

Een vuurspuwende drone die elektriciteitskabels schoonmaakt in China. Wij roepen in koor: why not?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ontbytes: VR en AR vervangen AH-moestuintjes, Nokia 3310 in juni te koop en meer
Sluiten