Ontbytes: Zelda’s Link komt naar je smartphone, street view in Google Maps en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

Nintendo werkt aan Zelda-game voor smartphones

Nintendo werkt volgens bronnen van The Wall Street Journal aan een Legend of Zelda-game voor smartphones. Eerder verschenen al smartphone-games rond onder meer Pokémon Go en Super Mario Run.

Volgens de ingewijden brengt Nintendo de mobiele Zelda-game waarschijnlijk na de aanstaande mobiele versie van Animal Crossing uit. Naar alle waarschijnlijkheid eind maart 2018. Details over de game zijn er nog niet. Een Legend of Zelda-game voor de smartphone is natuurlijk een slimme gezet, gezien het succes van The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Nintendo Switch.

Street view toegevoegd aan Google Maps

Google Maps heeft een kleine update gekregen met grote veranderingen. Er is street view aan de app toegevoegd, zodat je nog beter weet waar je een bocht moet maken.

Als je op een fotootje bij de gewenste afslag klikt, wordt street view geopend. Dan zie je op de weg, in plaats van op de kaart, waar je een bocht moet maken. Een nadeel: bij iedere afslag moet je opnieuw op een foto klikken om street view te openen.

‘Apple presenteert 10,5 inch iPad Pro en Siri-speaker op WWDC’

Apple presenteert begin juni tijdens ontwikkelaarsbeurs WWDC een nieuwe 10,5-inch iPad Pro en een Siri-speaker met touchscreen presenteren. Althans, dat zegt Apple-analist Ming-Chi Kuo. En die zit er niet vaak naast.

Dergelijke geruchten gaan al langer, maar ook de doorgaans betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo noemt de komst van de apparaten nu, meldt MacRumors. Kuo weet regelmatig de komst van nieuwe Apple-apparaten al voor aankondiging juist te voorspellen.

Snackbyte: trailer Star Wars: The Last Jedi in 8-bit

Reageer op artikel:
Ontbytes: Zelda’s Link komt naar je smartphone, street view in Google Maps en meer
Sluiten