Ontbytes: zelfrijdende Apple car gespot, iedereen leraar in Google Classroom en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler.

Apple test zelfrijdende auto

Apple is begonnen met het testen van een zelfrijdende auto. Daarvoor wordt hetzelfde model van Lexus gebruikt als bij Waymo, het project van Google waarmee zelfrijdende auto’s zijn getest. Dat meldt Bloomberg.

De auto is gespot in Silicon Valley. Vorige maand kreeg Apple van de Californische overheid toestemming om drie zelfrijdende auto’s te testen op de openbare weg.

Iedereen kan lesgeven in Google Classroom

Google heeft een online klaslokaal in het leven geroepen, zodat iedereen zijn eigen klas kan vormen en les kan geven.

Volgens Google is het een handige extra voor mensen die meer willen dan alleen bloggen of vloggen. Ook kan de Google Classroom volgens het bedrijf worden gebruikt voor bijvoorbeeld volwasseneneducatie of naschoolse lessen.

Apple verlengt garantie Apple Watch wegens opgezwollen accu’s

Apple heeft de garantie van de eerste Apple Watch verlengd. Bij dit horloge komt regelmatig het probleem van een opgezwollen accu voor, waardoor het scherm los komt te zitten. De garantieduur is nu drie jaar.

Snackbyte: Joker in Injustice 2

Vorige week een eigen trailer voor de slechte vechtersbaas Brainiac in Injustice 2, nu is het de beurt aan niemand minder dan de Joker. 16 mei verschijnt de game, waarvan we veel verwachten.

Reageer op artikel:
Ontbytes: zelfrijdende Apple car gespot, iedereen leraar in Google Classroom en meer
Sluiten