Barry Kraakman
Barry Kraakman 14 aug 2015
Leestijd: 1 minuut

Ontwaak elke dag met een adembenemend uitzicht op dit drijvende vijfsterren-hotel

We snappen dat veel mensen een hotel of appartement boven andere overnachtingsplekken verkiezen tijdens die paar schaarse vakantieweken per jaar. Het is ontzettend makkelijk en voorzien van alle gewenste luxe. Toch is er altijd íets te klagen; zo zijn wij na twee dagen wel uitgekeken op het uitzicht.

Levend schilderij

Wij zouden dit stuk natuurlijk niet schrijven als er geen beter alternatief zou zijn. We hebben het over de Aria Amazon, een drijvend vijfsterren-hotel met kamers waarbij het uitzicht nooit gaat vervelen. Elk van de zestien kamers heeft ramen die van de vloer tot ‘t plafond lopen, zodat het uitzicht niet wordt belemmerd. Het levende schilderij is zelfs vanuit bed te bewonderen. Natuurlijk kan de glazen wand door gordijnen worden bedekt voor enige privacy in de kamer, maar wij zouden ons bij het wakker worden geen betere view wensen.

Meer dan opperluxe kamers

Natuurlijk bestaat het schip uit méér dan zestien opperluxe kamers met prachtig zicht. Met een bar, lounge, jacuzzi, fitnessruimte en eetzaal zullen de gelukkigen zeker tot rust komen. Reizen zijn in verschillende lengtes te reserveren: drie, vier óf zeven nachten.

Heb jij interesse? Hier kun je één van de kamers reserveren. Ohja, als jij ultra-relaxed thuiskomt van deze unieke trip, willen wij natuurlijk uitgebreid verslag! ;)

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ontwaak elke dag met een adembenemend uitzicht op dit drijvende vijfsterren-hotel
Sluiten