Milton Broen
Milton Broen Gadgets 27 okt 2015

Ontwerp je eigen handgemaakte sneakers met MYSWEAR

Van toffe zakelijke sneakers tot de meest futuristische en zelfstrikkende sneakers, er is niets mis met het sneakeraanbod van tegenwoordig. Toch is het een stuk toffer om je eigen creativiteit los te laten op je stappers. Je kunt dit bijvoorbeeld doen via de Nike ID Store, maar daar heb je alleen keuze uit de modellen en kleuren die Nike beschikbaar stelt. Als je op zoekt naar wat zakelijkere modellen dan zijn de customizable sneakers van MYSWEAR iets voor jou.

Ontwerp je eigen stappers

Op de site van Farfetch kun je je volledige schoen zelf ontwerpen. Nou ja, zo goed als. Er zijn twaalf modellen waar je uit kunt kiezen. Van deze twaalf modellen is de look volledig aan te passen en kun je kiezen tussen de meest uiteenlopende materialen en texturen. Daarnaast kun je ook nog optioneel je initialen in de schoenen laten verwerken waardoor ze volledig persoonlijk worden. Het toffe aan de website is dat je een volledige 3D-render krijgt van de schoen zodat je een indruk krijgt hoe ze eruit komen te zien.

Bij exclusiviteit kom een prijs om de hoek kijken

Zoals je misschien verwacht hebben de zakelijke sneakers van Farfetch een flink prijskaartje. Voor de kwaliteit en vrijheid die je hebt bij het ontwerpen van de schoen, valt de prijs echter mee. De schoenen beginnen namelijk vanaf driehonderd euro wat tot maximaal zevenhonderd euro oploopt. Het is een hoop geld, maar je krijgt er zeker iets voor terug. Jouw eigen-ontworpen schoenen worden namelijk volledig met de hand in Portugal gemaakt. Vakmanschap en persoonlijk design worden dus perfect gecombineerd. Wacht niet langer en ontwerp hier snel je eigen schoenen. Dan weet je zeker dat je er exclusief bijloopt en dat niemand dezelfde stappers heeft als jij. Dat is zeker wat waard!

Dit is ook een optie voor exclusieve sneakers

We snappen dat je het liefst op volledig persoonlijke schoenen rondloopt. Het kan zijn dat de sneakers van Farfetch niet volledig bij je in de smaak vallen. Check dan deze Adidas sneakers. Je kunt ze namelijk volledig laten bedrukken met je eigen Instagram-foto’s. Tof idee!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ontwerp je eigen handgemaakte sneakers met MYSWEAR
Sluiten