Daniel Koster
Daniel Koster Home 13 okt 2015
Leestijd: 2 minuten

Ontwerp je eigen tafel met de Floyd Utility Set, een (incompleet) bouwpakket

We zien de laatste tijd een trend als we kijken naar meubilair. Waar het er uiteraard prachtig uit moet zien, zien we ook steeds meer dat het modulair moet zijn en simplistisch. De Floyd Utility Set blinkt uit als we het hebben over een simplistisch en modulair ontwerp. En het gave is dat de Set er zo mooi uit zal zien en zo functioneel is als jouw creativiteit dat toestaat.

Incompleet bouwpakket

De Floyd Utility Set is eigenlijk niets meer dan een bouwpakket. En niet eens een volledig bouwpakket. De Set bevat namelijk vier tafelpoot, twee spanbanden en vier rubberen ‘voeten’ voor onder de tafelpoten. Echter kent het pakket geen tafelblad of ander soort blad. Waar je kunt stellen dat dit onhandig is aangezien je dan zelf naar iets op zoek moet gaan, is dat juist de charme van het pakket. Je kunt nu namelijk zelf met een gaaf oppervlak komen om een eigen eindproduct tot stand te laten komen. Zo kun je een houten tafelblad erin zetten, maar je kunt er ook een tafeltennistafel van maken of er een bureau van maken. En een bijkomend voordeel is dat dit binnen een oogwenk is gebeurd. Handig dus voor als je binnenkort moet verhuizen of snel op je meubels bent uitgekeken.

Op de kop tikken?

Ben jij wel fan van het idee dat je de basis van het bouwpakket krijgt en dan zelf het eindproduct moet ontwerpen? Dan is dit hét incomplete bouwpakket voor jou. De poten zijn 75 centimeter hoog en het bouwpakket is hier voor tweehonderdvijftig euro aan te schaffen. Je kunt daarbij kiezen uit de kleuren zwart of wit.

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ontwerp je eigen tafel met de Floyd Utility Set, een (incompleet) bouwpakket
Sluiten