Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 20 mrt 2016

oombrella is de Buienradar onder de paraplu’s

Het is tijd voor paraplunieuws! Van paraplu’s worden wij namelijk blij. Maar voordat wij over de oombrella beginnen willen wij je graag wijzen op deze video die blootlegt of je minder nat wordt als je door de rent of loopt. Gezien? Goed, dan weet je dat het dragen van een paraplu in Nederland handig is. Het schijnt hier namelijk wel eens te regenen. Niet dat deze paraplu ervoor zorgt dat het minder in Nederland regent, maar deze slimme paraplu vertelt je wel wanneer het gaat regenen.

Oombrella is de Buienradar onder de paraplu’s

Handig aan een smartphone is dat je er een app zoals Buienradar op kunt installeren. De app vertelt je of het de aankomende uren gaat regenen. En hoeveel neerslag er ongeveer gaat vallen. Handig. Maar het is vervelend als je geen paraplu bij je hebt terwijl je net ontdekt dat er een flinke bui aankomt. Hier moet de oombrella dus verandering in brengen. Voordat je het huis verlaat zal de oombrella je via een notificatie op je phone helpen herinneren dat je de paraplu mee moet nemen. Het gaat namelijk regenen. Check in onderstaande video hoe dit exact werkt.

Wat kost zo’n slimme paraplu?

Ok, de lente is net van start gegaan dus wij gaan er vanuit dat het de komende periode minder gaat regenen. Maar aangezien je de oombrella pas in de herfst van 2016 ontvangt komt-ie op tijd voor het regenseizoen binnen. Voor 68 euro bestel je ‘m hier.

Reageer op artikel:
oombrella is de Buienradar onder de paraplu’s
Sluiten