Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 13 okt 2016

Briljant: oorbellen steken een stijlvol stokje voor het verliezen van Apple’s AirPods

Wij vinden de AirPods van Apple best chill. Je weet wel, de draadloze oordoppen die afrekenen met de headphone jack. Maar er is een probleem. Wat als er eentje uit je oren valt? Dan zijn de (spreekwoordelijke) rapen gaar. Fout!

Multifunctionele oorbellen

Je wilt je AirPods niet uit het oog (en oor) verliezen. Maar ja, je weet nu al wat er gaat gebeuren. Dat je aan het hardlopen bent of naar het toilet gaat en je AirPods uit je oor vallen. Recht in jouw kleine boodschap. De eerste oplossing was er al snel. Echter zijn wij meer fan van deze stijlvolle oorbellen.

Wat zijn wij de creatievelingen van M3D enorm dankbaar. Het idee is simpel: mieteren de draadloze oordoppen van Apple uit je oren, dan belanden ze in deze oorbellen. Say what!

Te gek is dat deze (innovatieve) oorbellen uit de 3D-printer komt rollen. Door het ontwerp van de oorbellen online te zetten is de oplossing voor iedereen toepasbaar. Het enige dat jij hoeft te doen is een bedrijf dat in het 3D-printen zit te contacten. Dat kan bijvoorbeeld via 3DHubs of deze website. Dag probleem!

Kleine knipoog

Oké, wij weten ook dat de oplossing niet perfect is. De oorbellen zijn niet bepaald prachtig en lang niet iedereen heeft gaatjes. Als man loop je hier waarschijnlijk niet snel mee rond. Ook zijn de oorbellen niet bepaald handig te noemen voor tijdens het hardlopen. Maar goed, geinig vinden we de oplossing wel. Net als deze lachwekkende parodieën op de AirPods én iPhone 7. Gewoon voor de fun zouden wij de oorbellen al nemen, wat jij?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Briljant: oorbellen steken een stijlvol stokje voor het verliezen van Apple’s AirPods
Sluiten