Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 28 feb 2018

Verander je oordopjes in een armband met de Wristband Headphones

Je zult het vast wel herkennen. Je wil even luisteren naar wat muziek terwijl je onderweg bent, maar hebt het liefst niet dat de hele wereld kan genieten van jouw voorliefde voor Baby Metal. Dus pak je even je oordopjes uit je tas of broekzak om er achter te komen dat die krengen zo goed in elkaar geknoopt zitten, dat het wel lijkt alsof je een Rubiks-kubus moet oplossen. Voor al die momenten van pure ellende heb je nu de oplossing met de Wristband Headphones. Dit zijn namelijk oordopjes en een soort armband in één.

Wristband Headphones als armband

Het grote voordeel van de Wristband Headphones is dat je ze als armband om je pols kunt doen en zodoende in theorie nooit meer te maken hebt met de ellende van in elkaar geknoopte oordopjes. Het nadeel? Het ziet er nogal vreemd uit. Je hebt immers oordopjes om je pols hangen. Ondanks dat het koord je het gevoel geeft dat je iets van leer om je pols hebt zitten, zul je toch moeten uitleggen waarom er oordopjes aan je armband zitten.

Wristband Headphones

Gelukkig zijn de Wristband Headphones niet van het prijsniveau van Airpods (ook handig om knopen tegen te gaan), maar zul je er toch nog zo’n 20 euro voor neer moeten leggen. De Wristband Headphones wordt via een standaard 3.5 mini jack aan je device gekoppeld en is met zijn kabellengte van 1,2 meter lang genoeg voor zo’n beetje elke situatie waarin je het nodig zou hebben.

Verder belooft de maker ervan dat er geen geluid wordt gelekt, zodat eventuele medereizigers in de trein geen last hebben van jouw muziek en jij niet al te veel van hen hoort. De armbandjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Vind je 20 euro nog te veel? Check dan onze wekelijkse Ali Express updates, waar we vaak tips voor lagere prijzen hebben.

Reageer op artikel:
Verander je oordopjes in een armband met de Wristband Headphones
Sluiten