Rutger Houweling
Rutger Houweling Google 1 apr 2015

Op 1 april heb je een spiegel nodig om Google te gebruiken (en nog meer vernuftige grappen)

Het is bijna niet bij te houden, maar Google heeft op 1 april weer flink uitgepakt. De één is super grappig, de ander weer iets minder, maar de slimme creatieven van de tech-gigant weten ons elk jaar weer te verbazen. Hieronder vind je er een aantal en we beginnen bij onze favoriet elgooG. Je hebt vandaag namelijk een spiegel nodig om Google te gebruiken.

elgooG

Op com.google vind je een gespiegelde versie van Google.com. Alles waar je naar zoekt zal zijn omgedraaid. Zelfs de afbeeldingen in de zoekresultaten. Cool!

Google Panda

In Japan is het op 1 april tijd voor een nieuw Google-product. Vandaag is Google Panda geïntroduceerd, een dienst zoals Google Now alleen dan net iets anders. Iets schattiger. Check it out!

Smartbox

Google wil niet dat je alleen hun digitale brievenbus gebruikt. Ze presenteren op 1 april ook een high-tech fysieke brievenbus, de Smartbox.

#Chromeselfie

Als je Chrome op je mobiele apparaat opent krijg je de melding of je de nieuwe dienst #Chromeselfie wilt proberen. Je scherm splitst in tweeën zodat je samen met Chrome een selfie kunt maken en kunt delen met je buddies.

Dial-Up

Google vindt dat we veel te veel online zijn. Daarom introduceren ze een langzame internetverbinding met een snelheid van 56k. Hier willen we niet op wachten dus zullen meer de buitenwereld in trekken.

Het toetsloze toetsenbord

Google Japan komt met nog een nieuw product. En we moeten concluderen, een nogal briljant exemplaar. Het is namelijk een toetsenbord zonder toetsen. In onderstaande video ontdek je hoe-ie werkt.

Pac-Man in Google Maps

Zoals we vandaag al eerder kenbaar maakten. Je kunt de oldskool arcade-game Pac-Man in Google Maps spelen. Check it out!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Op 1 april heb je een spiegel nodig om Google te gebruiken (en nog meer vernuftige grappen)
Sluiten