Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 aug 2018

Op 10 september begint de Black Ops 4 Blackout-beta

Call of Duty Black Ops 4 komt op 12 oktober uit en geeft je de mogelijkheid om flink los te gaan. De afgelopen weken kon je al met de game aan de slag via de beta. Daar kreeg je automatisch toegang tot, als je besloot om de game te pre-orderen. De gamers die dat hebben gedaan kregen op de PlayStation 4 maar liefst weekenden de kans om de game te spelen. En dat is eigenlijk nog maar het begin.

Black Ops 4 Blackout-beta

Want binnenkort kun je aan de slag met de Call of Duty Black Ops 4 Blackout-beta. Blackout is de belangrijke nieuwe modus van de game, waar we tot nu toe eigenlijk nog nauwelijks iets van gezien hebben. We weten dat het een modus is die een beetje vergelijkbaar moet zijn met een Battle Royale-modus uit games uit Fortnite. Je begint een potje met een grote hoeveelheid aan strijders en blijft uiteindelijk alleen of samen met je team over. En dat kun je binnenkort dus in de Call of Duty Black Ops 4-beta gaan beleven.

Call of Duty Black Ops 4

Nu weten we eindelijk ook wanneer hij komt, dankzij de onderstaande tweet. Vanaf 10 september kun je met de beta aan de slag.

Zoals gewoonlijk met de Call of Duty-reeks, begint de beta eerst op de PlayStation 4. Daarna zijn de Xbox One-gamers aan de beurt. Hopelijk gaat de modus een beetje interessant worden, want het vervangt min of meer de singleplayermodus, die in Call of Duty Black Ops 4 jammergenoeg ontbreekt. Wel heb je nog altijd de uitgebreide multiplayermodus en kun je aan de slag met de zombiemodus.

Die laatst wordt wat uitgebreider dan in voorgaande jaren. Als je de game in huis haalt, heb je gelijk iets van drie grote zombie-avonturen waar je je op kunt storten. Als je de game pre-ordert krijg je toegang tot de beta. Meer weten over de game? Lees dan hier onze preview.

Reageer op artikel:
Op 10 september begint de Black Ops 4 Blackout-beta
Sluiten