Daniel Koster
Daniel Koster Gaming 23 mrt 2016

Op deze arcade-automaat speel je een beladen spel waarbij je elektrische schokken krijgt

Ken je Nikola Tesla en Thomas Edison nog? Dat zijn hoge piefen als het om elektriciteit gaat. Zo vond Nikola Tesla allerlei briljante apparaten uit zoals de wisselstroomgenerator en wisselstroomelektromotor. Thomas Edison is daarentegen bekend van het uitvinden van zaken als de gloeilamp. Kortom: de levens van deze mannen waren onlosmakelijk met elektriciteit verbonden. Dit doet de ‘War of the Currents’ arcade-automaat op een aparte manier eer aan.

Speel met de War of the Currents arcade-automaat een beladen spel

Jij hebt vast een voorkeur voor Tesla of Edison. Nu kun jij voor de eer van één van deze twee geniën gaan strijden. Dat doe je via de War of the Currents arcade-automaat. Dit is een oldskool console zoals je van de arcadehallen gewend bent. Je kunt door middel van een joystick en twee knoppen het gevecht met de tegenstander aangaan. Diegene die minder rake klappen kan incasseren dan dat ‘ie uitdeelt zal er met de winst vandoor gaan. Er is echter een extra bijkomstigheid die dit gevecht een extra lading meegeeft. Wanneer je bepaalde combo’s volbrengt krijgt de tegenstander een stroomschok! Dat vinden wij top, want zo maak je het spel nóg spannender.

Helaas, de automaat is voor nu nog niet beschikbaar, maar is laatst op SXSW gepresenteerd en zal binnenkort op de markt verschijnen. We houden je op hoogte omtrent wanneer-ie er daadwerkelijk is! Dan kun je met je vrienden de uitdaging aangaan om elkaar het leven extra zuur te maken!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Op deze arcade-automaat speel je een beladen spel waarbij je elektrische schokken krijgt
Sluiten